Vuurwerkvrije vakantieparken

In rust oud en nieuw vieren

Oudjaarsdag is voor veel mensen dé dag van het jaar. Ze kunnen vuurwerk afsteken en lawaai maken hoort er even bij. Oudjaarsdag kan ook veel stress met zich meebrengen voor kinderen, volwassenen en/of huisdieren. Wij zijn bij Hofparken een vuurwerkvrij vakantiepark waar je kunt komen voor jouw rust en de omgeving. Wanneer je even wilt verdwijnen van al het lawaai kun je naar een van onze vuurwerkvrije parken. Hier ben je weg van de drukte op oudjaarsdag, maar kun je toch een gezellige oudjaarsdag vieren.

Naar een vuurwerkvrij vakantiepark met uw hond 

Als er iets is waar honden bang voor zijn, is het vuurwerk. Een vuurwerkvrij park is daarvoor de oplossing. Weg van al het lawaai, rust voor jou en de hond! De vakantieparken van Hofparken verwelkomen jou en je trouwe viervoeters zonder vuurwerk op het vakantiepark. We zijn er van overtuigd dat je hond je dankbaar zou zijn. Niet alleen omdat hij minder stress ervaart op oudjaarsdag, maar ook de mooie omgeving maakt jouw trouwe viervoeter blij. Breng je huisdier mee en beleef een oudejaarsavond zonder vuurwerk op het park met jouw hond!

Onze vuurwerkvrije vakantieparken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Waarom naar een vuurwerkvrij park?
  • Bij Hofparken staat duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel. In lijn van onze normen en waarden zijn wij daarom ook een vuurwerkvrij park. Op een vuurwerkvrij park mag dus geen vuurwerk afgestoken worden. Zo ben je ook nog milieubewust bezig en help je mee aan minder uitstoot in de lucht.

 

  • Ontspannen het nieuwe jaar in. Door het vuurwerkverbod op het vakantiepark en de rustige nabijgelegen natuurgebieden beleef je een ontspannen oudjaarsavond. 

 

  • Naar bed wanneer je wilt. Wanneer je thuis oudjaarsdag viert, herken je het volgende vast wel. Je wilt naar bed na een lange laatste dag gevierd te hebben, maar vanzelfsprekend dat de buurt daar geen rekening mee houdt. Erger nog, soms gaat het tot 04.00 s’ nachts nog door. Op een vuurwerkvrij vakantiepark kun je naar bed gaan wanneer je wilt!

 

  • Omgeven door een rustig natuurgebied. Op het park zul je geen vuurwerk meemaken, maar ook daarbuiten is de kans op lawaai klein door het rustige natuurgebied wat om de parken heen ligt. 
  • Je kan het vuurwerk opzoeken buiten het park. Wil je toch tot een bepaalde tijd het vuurwerk opzoeken, dan kun je naar een van de stadjes of dorpjes in de omgeving waar je kunt genieten van het vuurwerk. Een groot voordeel: je kunt het vuurwerk en de rust opzoeken wanneer je dat wilt. 

 

  • Vriendelijk voor kinderen en dieren. Veel kinderen en dieren zijn bang voor het geluid en licht van vuurwerk. Ook al zoek je de rust op in de slaapkamer, helemaal van het geluid ontkomen zou waarschijnlijk moeilijk gaan. Om stress bij honden te voorkomen is een vuurwerkvrij park de perfecte oplossing. 

 

  • Gezelligheid op het park. Je zult zeker niet de enige zijn die Hofparken bezoekt op oudjaarsdag, wat betekent dat je de gezelligheid kunt opzoeken met iedereen op het park die om dezelfde reden een nacht op het park doorbrengt. Gezelligheid zonder overlast van vuurwerk!

 

  • Onze parken zijn vuurwerkvrij. Hierdoor heb je ook nog eens keuze uit een van de vuurwerkvrije parken die omringd zijn met natuurgebieden.

Bij Hofparken doen we er alles aan om jou een geweldige en rustige oudjaarsdag te beleven. Even de rust opzoeken, maar toch het nieuwe jaar in met gezelligheid om jou heen? Dan is een verblijf op een van onze vuurwerkvrije parken de oplossing. Breng tijd door met uw geliefden en beleef een onvergetelijke oudjaarsdag tussen de rust van de natuur. Wil je het vuurwerk en de ruis wel opzoeken? Dan kun je naar een van de nabijgelegen plaatsen waar wel vuurwerk wordt afgestoken en kun je terug keren naar de rust wanneer je wilt! Heb je vragen over ons vuurwerkvrije park Wiltershaar? Neem contact gerust contact op en wij helpen je graag verder!

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?