Hofparken
Vakantie Nederland met hond

Op vakantie met de hond

  • Vakantiehuisjes met tuin
  • Vuurwerkvrije en huisdiervriendelijke vakantieparken
  • Omgeven door natuur

Op avontuur met je trouwe viervoeter

Wil je op vakantie met je hond? Dat kan uiteraard bij Hofparken. Een hond is onderdeel van het gezin en wij begrijpen dat je dat gezelschap graag meeneemt op vakantie. Bij onze duurzame vakantieparken die omringd zijn met de mooiste natuurgebieden heeft elke hond de tijd van zijn of haar leven. De parken zijn ruim opgezet, rustig en omringd met groen. Oftewel de perfecte plek om je hond mee te nemen. Wanneer je het park verlaat, stap je direct de natuur in waar je een heerlijke wandeling kunt maken met je hond. Dus wil je graag een vakantiehuisje huren in eigen land met je hond? Boek dan een verblijf bij Park De Bergvennen in Lattrop of Park Wiltershaar in Winterswijk!

Extra gezelligheid ūüźĺ

Met de hond op vakantie heeft vele voordelen. Zo zorgt het voor een extra gevoel van veiligheid en gezelligheid tijdens de vakantie. Daarnaast is het een goede manier om de band tussen baasje en hond te versterken. Ook kan het ervoor zorgen dat de hond minder last heeft van verlatingsangst, omdat hij tijdens de vakantie niet elders wordt ondergebracht, maar bij jou blijft. Bij het boeken van een vakantie met een hond is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo zijn de accommodaties bij Hofparken geschikt voor huisdieren en de groene omgeving van onze vakantieparken is het perfecte speelparadijs voor uw hond. Ook in de winter kun je genieten van onze vuurwerkvrije vakantieparken met je hond, let wel op: In de nabije omgeving is de kans altijd aanwezig dat er wel vuurwerk afgestoken of carbid geschoten wordt. Hier hebben we helaas geen invloed op.

Onze parken¬†‚§Ķ

  • Huisdiervriendelijke accommodaties
  • Natuurrijke omgeving
  • Voldoende uitlaatplekken
  • Vuurwerkvrije vakantieparken
  • Maximaal 2 huisdieren per accommodatie

Bekijk hier onze huisdiervriendelijke accommodaties 

Verken samen de omgeving

Op Hofparken Wilterhaar in de Achterhoek en De Bergvennen in Twente kun je samen met je hond een onvergetelijke tijd beleven. Geniet van de nabijgelegen natuur en verken de omgeving met je trouwe viervoeter. Beide vakantieparken zijn hondvriendelijk en bieden een paradijselijke omgeving waar je dagelijks nieuwe wandelingen kunt maken.

In de buurt van ons park ligt het Wenterslenterpad, een ideale wandelroute om je hond mee te nemen. Onderweg passeer je bezienswaardigheden zoals de Jacobskerk, de Tricotfabriek en de Lappenbrink. Geniet van Winterswijk terwijl je hond vrij kan rennen en spelen in het groen. En op slechts 20 minuten rijden ligt recreatiegebied Hilgelo, waar honden tijdens het laagseizoen los mogen lopen en kunnen genieten van het water, strand en grasvelden.

Direct bij ons vakantiepark De Bergvennen in Noordoost Twente ligt het Natura2000 gebied De Bergvennen. Tijdens je wandeling kom je langs droge en natte heide, vennen, hooilanden en bos. Het Springendal in Twente verkennen? De Bronnenroute is een prachtige wandelroute van bijna 5 kilometer waar je hond aangelijnd ook mag wandelen. Dit gebied is erg afwisselend, waar je hond en jij zeker van kunnen genieten.

Wat eerdere gasten ons vroegen¬†‚§Ķ

ūüźĺ Hoeveel honden zijn er toegestaan in de accommodaties?

Als je een huisje wilt huren met hond op onze parken zijn er in een aantal huisjes maximaal 2 huisdieren toegestaan. Zo kun je samen met je honden genieten van een welverdiende vakantie op onze parken in de prachtige natuurgebieden.

ūüźĺ Kan ik ook last minute een vakantie boeken met mijn hond?

Jazeker! Op onze Hofparken is het mogelijk om een last minute vakantiehuisje met je hond in Nederland te boeken. Het is natuurlijk niet zo gemakkelijk om op het laatste moment nog opvang te regelen. En het is gelukkig wel zo fijn als je je trouwe viervoeter niet hoeft te missen op vakantie!