Hofparken
Hofparken teambuilding

Teambuilding

Outside of the box

Waar kun je beter ‘outside of the box’ denken dan in een natuurlijke, mooie omgeving? Met de focus op ‘natuurlijk genieten’ bieden wij verrassende arrangementen voor de zakelijke markt. Wij verzorgen inspirerende ‘heidesessies’ en dynamische teambuildingactiviteiten. Ga er met je team, collega’s of zakenrelaties op uit en geniet van een verrassende dag die geen energie kost maar juist energie oplevert. Met Hofparken Wiltershaar als uitvalsbasis kunnen wij alles verzorgen, uiteraard geheel afgestemd op jouw wensen.

Arrangementen

OOG IN OOG MET DE NATUUR!

Wat te denken van een safari door het Nationaal Landschap Winterswijk? Oog in oog staan met de natuur is een grandioze manier om het gebied te ontdekken en wild te spotten. Onderweg geniet je op een bijzondere plek van heerlijke streekproducten.

PROEF HET PLATTELAND

Beleef de smaken van Winterswijk bij de allerbeste lokale smaakmakers en proef de heerlijkste lekkernijen uit de streek. Het arrangement ‘Proef het platteland!’ voorziet in een proeverij naar keuze, van ambachtelijk gestookte likeuren, smaakvolle boerenkazen, lokale kwaliteitswijnen tot diverse producten van vers geplukt fruit van de boomgaarden. Laat je inspireren door de verhalen van de producenten en neem van ons aan: dat smaakt naar meer…

PLUK DE DAG

De mooie, kleurrijke omgeving van een pluktuin vormt het oogstrelende decor van het arrangement ‘Pluk de dag!’. Pluk je eigen boeket en drink een kopje thee van kruiden die je ter plekke hebt geplukt. Op een oude biologische esgrond kijk je je ogen uit dankzij de bloemen, thee- en tisanekruiden, noten, pompoenen en kalebassen. Een heerlijke plek om even op adem te komen.

MET DE KOP IN DE WIND…

Er is niets leuker dan ‘met de kop in de wind’ een mooie tocht door de Achterhoek te maken op… een e-chopper. Elektrisch en geruisloos, is dit hét vervoermiddel om prachtige bospaden en nostalgische dorpjes te ontdekken. Wij verzorgen een route langs de leukste plekken. En de lekkerste plekken, want af en toe kun je even afstappen om heerlijke streekproducten te proeven. Liever je eigen plan trekken? Je bent volledig vrij om je eigen route te bepalen!

Lunch in de buitenlucht

Zijn jullie de hele dag onderweg? Of is het gewoon tijd om even te ontspannen? Neem een lunchpakket mee van Restaurant 1897 en geniet van lekker eten en drinken op een mooie plek in de natuur.
 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op met de receptie van Hofparken Wiltershaar om jouw wensen door te spreken. Jij komt met het idee, wij leveren de organisatie, de begeleiding én de ultieme ervaring die jouw bedrijf en jouw medewerkers naar een hoger niveau tilt.

351 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.