Hofparken

Hofparken De Bergvennen


‘Tied zat!’ is wat ze in Twente zeggen. Onthaasten kun je namelijk prima in de Twentse natuur. En dat is precies wat je ervaart tijdens een verblijf op Hofparken De Bergvennen in Lattrop.

De Bergvennen ligt midden in een Natura 2000-gebied, met veel afwisseling van droge en natte heide, grasland en smalle stroken bos. De nabijheid van zoveel natuurschoon, inclusief een vogelreservaat, maakt het park tot een zeer aantrekkelijke locatie voor een ontspannen vakantie. Bovendien is het heerlijk wandelen en fietsen in de ongerepte natuur van Overijssel. Onze gastvrije medewerkers staan te popelen om van jouw vakantie iets bijzonders te maken!


 • Gelegen in Twente
 • Natuurrijke omgeving
 • Moderne faciliteiten
 • Duurzame accommodaties

Grenzeloos genieten

De natuur en rust van de omgeving komen terug in de fraaie parkinrichting van Hofparken De Bergvennen. Je wordt hier warm ontvangen en vergeet de tijd en alle drukte om je heen. Ineens heb je ‘tied zat’! Ontdek de mooie natuur van Twente, ga eropuit op de fiets of verken de gezellige kunst- en kasteelstadjes in Duitsland. Zien we je snel?

Vanaf
€ 447
3 nachten
2 personen

Vakantievilla Amalia 2 met sauna

Overijssel, Lattrop-Breklenkamp
21Sommige
 • Veel natuurlijk licht
 • Duurzaam
 • Gratis WiFi
 • Privé Sauna
Vanaf
€ 493
3 nachten
2 personen

Vakantievilla Amalia 4 met sauna

Overijssel, Lattrop-Breklenkamp
42Sommige
 • Veel natuurlijk licht
 • Duurzaam
 • Gratis WiFi
 • Privé sauna
Vanaf
€ 516
3 nachten
2 personen

Vakantievilla Amalia 6

Overijssel, Lattrop-Breklenkamp
63Sommige
 • Veel natuurlijk licht
 • Duurzaam
 • Gratis WiFi
 
 
 

Ontspannen
in het nu

 
 

Gasten geven ons gemiddeld een 8,6!

"Mooie, nette, ruime vakantiewoning. Wij hadden mooi uitzicht over de Bergvennen. Fijn dat je niet bij elkaar naar binnen kijkt, als je in je eigen woning zit. Comfortabele bedden. Klantvriendelijk personeel. Een echte aanrader."

Oktober 2023 - Hetty L. verbleef in Vakantievilla Amalia 6


Lees meer beoordelingen
 

Laat je inspireren

Wellness vakantie

Boek een huisje met sauna >

Op vakantie samen met je hond

Boek een huisdiervriendelijke vakantiehuis >

Romantisch overnachten

Boek een vakantiehuis voor twee personen >
 

Onze faciliteiten

Op vakantie in Twente


Een parel! Zo omschreef de vorige eigenaar camping De Bergvennen, vlak voor de verkoop én de start van een tweede leven onder de vlag van Hofparken. En een parel in Twente is ons vakantiepark De Bergvennen, omringd door schitterende natuur, op een steenworp afstand van de Duitse grens én op fietsafstand van mooie, levendige stadjes als Nordhorn (Duitsland), Ootmarsum (Nederland) en Denekamp (Nederland). Van Attractiepark Slagharen tot Landgoed Singraven er is van alles te doen in de omgeving. Maak vanaf ons park een wandeling door de Bergvennen & Brecklenkampse Veld, een halfopen heidelandschap waar stukken open heide, bos, vennetjes en prachtige graslanden vol met bijzondere kruiden en bloemen elkaar afwisselen. 

Omgeving de bergvennen

Activiteiten in de buurt

Slechts van Duitsland gescheiden door enkele tientallen meters bos, ligt De Bergvennen praktisch op de grens. Hier, in het oosten van het mooie Twente, heeft u het beste van Nederland en Duitsland binnen handbereik.

In de omgeving: 6km

Landgoed Singraven

Singraven is een landgoed nabij Denekamp in de gemeente Dinkelland. Tot het landgoed behoren ook de watermolen van Singraven aan de Dinkel, een koetshuis en een aantal pachtboerderijen.
In de omgeving: 37km

Attractiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een attractiepark en vakantiepark in Slagharen in de Nederlandse provincie Overijssel.
In de omgeving: 3km

Cosmos sterrenwacht

Cosmos Sterrenwacht is een sterrenwacht op een van de donkerste plekken van Nederland, in Lattrop bij Denekamp, in het noordoosten van Twente. Het omvat ook een planetarium.