Hofparken
Over ons Hofparken

Over Hofparken

Nieuwe speler
in vakantieland

Voor een vakantie in Nederland kunt u bij Hofparken terecht. Sinds medio 2021 verwelkomen wij u met open armen op onze parken in de Achterhoek en Twente. Op deze parken is er ook de mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen.

Oorsprong Hofparken

Hofparken is een relatief jonge organisatie die zich de komende jaren wil specialiseren in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Wij willen je graag laten meedelen in onze ambitie, visie én succes. De oorsprong van dit jonge familiebedrijf is begonnen in Zandvoort aan de Nederlandse kust. De ouders van de huidige eigenaar en directeur Rob Buchel runden daar ongeveer dertig jaar lang twee campings. Het camping- en vakantiegevoel werd hem met de paplepel ingegoten en spelenderwijs deed hij veel kennis en ervaring op. Mede op aandringen van zijn compagnon Jeroen Bos en zijn kinderen Bruno en Robert is besloten het levensverhaal van hun opa en oma verder uit te gaan breiden met, na afgeronde studies bedrijfseconomie, marketing en ICT, Hofparken als resultaat.

Ontdek meer over onze organisatie ⤵

Wij hebben ons toegewijd aan het sponsoren van Villa Joep, een fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Villa Joep financiert onderzoek naar neuroblastoom, een vorm van kinderkanker. Elk jaar krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. Hun genezingskans is schokkend laag. Om deze reden vinden wij het belangrijk om hun hierbij te helpen om deze vorm van kanker te genezen.