Hofparken

Vergaderen

Dankzij uitstekende faciliteiten is Hofparken Wiltershaar ook dé locatie voor vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. En ook daarvoor geldt dat er niets ‘business as usual’ aan is. Dat is te danken aan de inspirerende omgeving en de perfecte faciliteiten: hoogwaardige vergaderruimtes, voorzien van comfortabel meubilair, uitstekende audiovisuele apparatuur, gratis wifi en een eigen coffeecorner. Dit alles staat garant voor een inspirerende dag, die compleet kan worden gemaakt met een ontbijt, lunch, borrel of diner. Of zelfs een overnachting. Wij verzorgen het allemaal, zodat jij je kan focussen op jouw corebusiness.

 
De gloednieuwe vergaderruimtes en ruime werkplekken bevinden zich op de bovenverdiepingen van de gerenoveerde boerderij op Hofparken Wiltershaar. Ze beschikken over grote touchscreen schermen. Koffie en thee zijn uiteraard aanwezig. Daarbij zorgen wij ook voor een gezond tussendoortje met onze goed gevulde fruitschaal. En voor de lekkere trek een pot ‘Achterhoekse snuupkes’.
 

Vergaderruimtes

De Pronkkamer
De Pronkkamer biedt ruimte aan 24 personen. Wat de inrichting betreft is gekozen voor meerdere losse tafels, stoelen en banken. Ideaal voor een informele samenkomst of brainstormsessie. (Prijs is op aanvraag)

De Zolderkamer

De Zolderkamer biedt ruimte aan maximaal 8 personen en vormt, dankzij één grote vergadertafel, de perfecte setting voor een effectieve vergadering of om eens goed met elkaar in gesprek te gaan.

Inclusief koffie, thee, water, gezonde fruitschaal en heerlijke snoeppot
Dagdeel (4 uur): € 150
Dag (8 uur): € 250

Ontbijtbijeenkomst

De best denkbare start van een effectieve werkdag, bestaat uit een ontbijtbijeenkomst op Hofparken Wiltershaar. Voor € 14,50 per persoon bieden wij een uitstekend ontbijtbuffet, inclusief onbeperkt koffie en thee en heel veel energie voor de rest van de dag…

Lunchsessie

Wil je tussendoor even ontspannen? Wij bieden een luncharrangement in Restaurant 1897. Volledig op jouw wensen afgestemd. Wil je juist doorwerken? Dan serveren wij de lunch gewoon bij je werkplek. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt, met hernieuwde energie voor de rest van de dag.

Borrelen en dineren

Onder het motto ‘business as (un)usual’ is een gezellige borrel een prima manier om een geslaagde werkdag samen in stijl af te sluiten. Wij schenken heerlijke lokale wijnen en bieren en natuurlijk diverse frisdranken. Met een verrassende borrelplank erbij is het een ideale setting om nog even na te praten en ontspannen de dag af te sluiten. Ook is het mogelijk om na de werkdag met jouw medewerkers en collega’s te dineren. Met een 3-gangen verrassingsdiner serveren wij in ons Restaurant 1897 het beste en lekkerste wat de Achterhoek te bieden heeft. Blijven overnachten? Ook dat kan. Wij reserveren graag een van onze hotelstudio’s, vakantievilla’s of groepsaccommodatie, inclusief ontbijt voor de volgende dag. Hiervoor hanteren wij zakelijke tarieven.
 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

De mooie omgeving van Hofparken Wiltershaar staat garant voor een ontspannen gevoel en is een natuurlijke inspiratiebron. Ervaar de rust en schoonheid van de Achterhoek om fijn te kunnen werken of juist even weg te zijn van de dagelijkse beslommeringen.

Neem contact op met Hofparken Wiltershaar om de mogelijkheden te bespreken.