Hofparken
Tiny house huren

Tiny house huren in Nederland

 • Luxe en duurzame tiny houses
 • Midden in de natuur
 • Optioneel met privé wellness

Overnachten in een tiny house

Een tiny house is een woontrend die overgewaaid is vanuit Amerika en veel in populariteit aan het winnen is. Deze woontrend noemen ze ook wel de Tiny House Movement. Het woord zegt het zelf al: een tiny house is een kleine woning die beschikt over alle benodigde voorzieningen. De gedachte achter deze kleine huisjes is het promoten van een eenvoudiger, maar betekenisvoller leven met een minimale ecologische voetafdruk als onderdeel van de filosofie. Je leeft als het ware buiten. Daardoor zijn inmiddels de tiny house vakanties in het leven geroepen. Een overnachting in een tiny house brengt je helemaal tot rust en dichter bij de natuur.

Beleef het ultieme vakantiegevoel in een tiny house

Even de chaos ontvluchten, maar wel met de gemakken die je thuis ook hebt, het kan! Bij Hofparken kun je een tiny house huren voor 2 of 4 personen en genieten van de rust en natuur op een van onze vakantieparken. De huisjes zijn gebouwd van duurzame materialen en op energetisch gebied zelfvoorzienend dankzij zonnepanelen. Daarbij bestaan de huisjes uit veel glas waardoor het zonlicht naar binnen schijnt. Via de schuifpui loop je het ruime terras op en kun je genieten van de natuur. Voor extra ontspanning is het ook mogelijk om een privé sauna of hottub bij te boeken. Dat is optimaal genieten bij Hofparken.

In het kort:

 • Geschikt voor 2 en 4 personen
 • Gebruik van duurzame materialen en zonnepanelen
 • Veel lichtinval dankzij de grote raampartijen
 • Eigen terras met meubilair
 • Privé wellness faciliteiten bij te boeken

Vind jouw tiny house overnachting bij Hofparken 

Genieten op natuurrijke locaties in Nederland

Bij Hofparken kun je natuurlijk genieten op toplocaties in Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld een tiny house huren bij bossen, heidevelden en aan het water. De ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, rustzoekers en actieve vakantiegangers. Perfect om eropuit te gaan en je hoofd leeg te maken tijdens een lange wandel- of fietstocht. De parkfaciliteiten en de compleet ingerichte tiny houses bieden alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf.

  Gelegen bij bossen, heidevelden of aan het water
  Ideaal voor natuur- en rustliefhebbers
  Talloze wandel- en fietsroutes door de natuur
  Parkfaciliteiten voor zowel jong als oud

Ontdek onze parken

Wat eerdere gasten ons vroegen

Wat is een tiny house?

Een tiny house is een klein, maar zo praktisch mogelijk ingericht huis. Tiny houses zijn tegenwoordig in allerlei soorten en maten te vinden. Zo zijn er tiny houses voor twee personen, maar ook voor vier personen. Ze verschillen van grootte, materiaal en inrichting. Over het algemeen is het niet groter dan 50 m2.

Wat maakt de tiny house duurzaam?

Bij Hofparken zijn de huisjes gebouwd van duurzame materialen en op energetisch gebied zelfvoorzienend dankzij zonnepanelen. Een bijkomend voordeel van de kleine huisjes is dat er minder gas, water en licht verbruikt wordt. Zo hoeven er bijvoorbeeld minder ruimtes verwarmd te worden dan in een gemiddeld huis.