Hofparken
Vakantieperiodes

Vakantieperiodes in Nederland

  • Luxe vakantiehuizen
  • Op natuurrijke locaties
  • Elk seizoen uniek

Vakantieperiodes en seizoenen bij Hofparken

Vakantieperiodes en feestdagen lenen zich perfect om op vakantie in eigen land te gaan. Waar kun je dat beter doen dan in de natuur? Park Wiltershaar biedt de gelegenheid om helemaal tot rust te komen en de Achterhoek te ontdekken. De Bergvennen is de locatie in Twente om even te onthaasten midden in de natuur. Combineer eens een feestdag met een weekend of midweek weg! Ook buiten de schoolvakanties kun je genieten van de rust en natuur op een van de vakantieparken van Hofparken. Wij hebben alle periodes overzichtelijk voor jou op een rijtje gezet.

Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

De seizoenen op de parken van Hofparken

Elk seizoen heeft iets unieks. Onze vakantieparken zijn hierop ingericht. Op onze vakantieparken kun je alle seizoenen genieten van je welverdiende vakantie.

Lente - Bomen staan in bloei

In de lente geniet je van de bloeiende natuur in de Achterhoek en Twente. De dieren ontwaken uit hun winterslaap, de bloemetjes beginnen te bloeien en de schapen lopen in de wei. De mooie fiets- en wandelroutes lenen zich om gebruikt te worden.

Zomer - Een ontspannen zomer

De zomer is de periode waar de meeste mensen naar uitkijken. Het is warm, lang licht en het bruist van de gezelligheid op de terrassen. In deze periode kun je zomers genieten van de natuur en leuke plaatsen in de Achterhoek en in Twente.

Herfst – Uitwaaien in de natuur

Beleef de herfst in de natuur in Nederland. De natuur verandert en de blaadjes aan de bomen kleuren geel, rood en bruin. En wat dacht je van de vele paddenstoelen die uit de grond komen. In de bossen bereiden de dieren zich voor op de winter. Dit is de periode wanneer het meest gebeurt in de natuur.

Winter – Vakantiepark in kerstsfeer

Vier Kerst en oud en nieuw in alle rust op onze natuurrijke vakantieparken. Hier kun je met je gezin gezellig samen Kerst vieren. Oliebollen bakken, proosten op het nieuwe jaar en dat allemaal zonder te veel overlast van vuurwerk. Zo kun je de jaarwisseling in alle rust afsluiten en het nieuwe jaar vol energie beginnen.

Kan jij niet wachten om op vakantie te gaan?