Hofparken
Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie in Nederland

 • Luxe woningen met optionele wellness
 • Natuurrijke vakantieparken
 • Vele wandel- en fietsroutes

Vier het voorjaar in eigen land

Tijdens de voorjaarsvakantie ontbloeit de natuur. Een prachtige periode om de natuur in Nederland te ontdekken. Ga bijvoorbeeld een weekend, midweek of hele week op vakantie naar een van de parken van Hofparken. Een voorjaarsvakantie is een geweldige manier om te genieten van de prachtige natuur en cultuur van deze regio's. Maak mooie fietstochten over glooiende heuvels, door dichte bossen en naar leuke steden. Maak onderweg diverse stoppen bij kastelen, pittoreske dorpjes en natuurlijk gezellige terrassen. Zowel in Twente als in de Achterhoek biedt Hofparken diverse luxe accommodaties voor een heerlijke voorjaarsvakantie in eigen land.

❄️ Winters genieten: profiteer van januari t/m maart van 15% winterkorting! 

Zoek en boek jouw voorjaarsvakantie ⤵

Jouw luxe overnachting bij Hofparken

Op onze parken overnacht je midden in de natuur. Uitgerust word je hier wakker in een luxe accommodatie. Hierbij heb je keuze uit diverse woningen, van tiny houses tot aan luxe vakantievilla's met optioneel wellness. Bij ons kan je tijdens de voorjaarsvakantie overnachten met maximaal 20 personen. En jouw hond? Die mag in een deel van de woningen gewoon mee. Al onze accommodaties zijn duurzaam, waardoor jouw vakantie een verantwoorde vakantie is! Met wie kom jij het voorjaar vieren op het terras van jouw luxe vakantiehuis?

Onze accommodaties:

 • Van 2 tot 20 personen
 • Veel privacy en comfort
 • Privé wellness mogelijk
 • Duurzame woningen

Ontdek onze vakantieparken ⤵

De Bergvennen
Nederland - Overijssel

Wiltershaar
Nederland - Gelderland

To do's tijdens de voorjaarsvakantie

Een voorjaarsvakantie bij Hofparken is een geweldige manier om te genieten van de prachtige natuur, rijke geschiedenis en heerlijke keuken van diverse regio's. Of je nu houdt van cultuur, natuur of gewoon ontspanning, de omgeving van onze parken heeft altijd voor iedereen iets te bieden. Maak bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht door de natuur en pauzeer op een van de vele terrasjes. Maar ook op het park zelf hoef jij je niet te vervelen door een tal van faciliteiten zoals:

  Speeltoestellen
  Fietsverhuur
  Parkwinkel