Hofparken
Zomervakantie Nederland

Zomervakantie in Nederland

 • Zomers genieten in de natuur
 • Écht duurzaam op vakantie
 • Royale en luxe vakantiewoningen

Natuurlijk genieten in de zomervakantie

Dat doe je bij Hofparken, waar je tot rust komt op een van onze luxe vakantieparken in Nederland. Voor een zomervakantie hoef je allang niet meer ver te reizen. Vier hem dit jaar 'gewoon' in Nederland! Lekker dichtbij, geen gestress op het vliegveld én vaak ook heerlijke temperaturen. In het aanbod van Hofparken vind je natuurrijke vakantieparken waar rust, ruimte en privacy centraal staan. Hier beleef jij hét ultieme vakantiegevoel.

Luxe vakantieparken in de Nederlandse natuur

Herontdek Nederland dit jaar tijdens de zomervakantie! Onze vakantieparken bieden de ideale uitvalsbasis. Je vindt Hofparken bij bossen, tussen heidevelden of aan het water. Perfect om eropuit te gaan of juist te genieten van even helemaal niets. De compleet ingerichte vakantiehuizen bieden werkelijk alles wat je nodig hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van privé wellness en een ruime tuin met terras? Heerlijk op de warme zomerdagen! Bovendien staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel, het is onze leefstijl. Zo hebben we zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen op de parken en hechten we veel waarde aan lokale samenwerkingen.

  365 dagen rust
  Midden in de natuur
  Duurzame woningen
  Natuurlijk genieten

Waarom op zomervakantie in Nederland?

Voorkom stress op het vliegveld en pak 'gewoon' de auto voor een zomervakantie in Nederland. Geen gedoe met te veel bagage of online inchecken. Nee, gewoon volledig ontspannen de auto instappen en je bestemming is zo bereikt! Bovendien zijn de zomers in Nederland steeds warmer, dus voor mooi weer hoef je ook niet ver te reizen.

Over welke faciliteiten beschikken de parken?

Dat verschilt natuurlijk per park, maar faciliteiten die onder andere aanwezig zijn, zijn petanque banen, een natuurlijke zwemvijver met strandje en fietsverhuur. Genoeg plezier voor alle leeftijden!

Zijn honden ook welkom op de vakantieparken?

Honden zijn meer dan welkom op onze natuurrijke vakantieparken. Een hond is onderdeel van het gezin en daarom mag hij of zij natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw zomervakantie! Neem daarom je lieve dierenvriend gewoon mee.