Hofparken
Herfstvakantie Nederland

Herfstvakantie in de natuur

 • Duurzame en luxe vakantieparken
 • Gelegen op natuurrijke locaties
 • Te boeken met privé wellness

Kleurrijk genieten in de herfstvakantie

Dat beleef je natuurlijk op zijn mooist in de natuur. Vier daarom jouw herfstvakantie in Nederland op onze natuurrijke vakantieparken. Onze parken liggen in Twente en de Achterhoek en bieden luxe en duurzame vakantiewoningen. Vanaf onze parken ontdek je de glooiende heuvels, dichte bossen en leuke steden en warm je na afloop op in onze vakantiehuizen met privé wellness mogelijkheden. Beleef een onvergetelijke herfstvakantie in eigen land bij Hofparken.

Vind jouw ideale vakantiehuis in de herfstvakantie ⤵

Natuurlijk genieten in luxe en comfort

Bij Hofparken beleef je het ultieme vakantiegevoel. Onze parken gelegen zijn in natuurrijke gebieden, bij bossen, heidevelden en aan het water. Ideaal om er lekker tussenuit te gaan of juist te genieten van even helemaal niets. De vakantiewoningen zijn volledig ingericht met alle luxe en comfort, zodat het je aan niets ontbreekt. Je kunt zelfs genieten van een sauna of hottub. Heerlijk om je dag mee te beginnen om af te sluiten na een herfstwandeling- of fietstocht door de natuur. Je draagt zelfs een steentje bij aan de natuur. Duurzaamheid staat bij ons centraal en daarom gebruiken wij zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen. Ervaar de combinatie van kwaliteit en duurzaamheid bij Hofparken!

  Midden in de natuur
  Duurzaamheid staat centraal
  Natuurlijk genieten
  Genieten van privé wellness

Wat eerdere gasten ons vroegen

Zijn honden welkom op de vakantieparken?

Jouw trouwe dierenvriend is van harte welkom in onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Bij Hofparken begrijpen we dat je hond onderdeel is van het gezin. Daarom zijn er maximaal twee honden toegestaan.

Wat zijn populaire vakantiebestemmingen voor de herfstvakantie?

Voor een herfstvakantie in eigen land zoeken veel Nederlanders de natuur op. In Oost-Nederland zijn Twente en de Achterhoek populaire vakantiebestemming. Bij Hofparken kun je je herfstvakantie in een vakantiehuis vieren in het Twentse Lattrop en de Achterhoekse Winterswijk. Geniet hier van rust, ruimte en natuur.

Ontdek onze parken ⤵