Hofparken
oud en nieuw

Oud en nieuw bij Hofparken

  • Vakantievilla's, bungalows en chalets
  • Samen het nieuwe jaar in
  • Wellness optioneel

Geniet van een betoverend oud en nieuw bij Hofparken!

Bij ons kun je samen met je geliefden of vrienden genieten van een magische vakantie in de natuur. Wat is er heerlijker dan samen af te tellen naar het nieuwe jaar als de klok middernacht slaat? De volgende ochtend kun je genieten van een heerlijke fietstocht of wandeling door het prachtige landschap dat onze parken omringt. Of je nou voor een romantisch uitje met je partner kiest of een gezellig samenzijn met vrienden en familie, bij Hofparken ben je verzekerd van een onvergetelijke oud en nieuw ervaring. Beleef de magie van oud en nieuw bij Hofparken!

Jouw verblijf tijdens de jaarwisseling

Bij Hofparken kun je het nieuwe jaar in stijl vieren in een luxe villa, mooie bungalow of gezellige tiny house, allemaal direct gelegen aan prachtige natuurgebieden. Onze accommodaties zijn niet alleen luxueus ingericht, maar ook duurzaam met zonnepanelen en warmtepompen voor een milieuvriendelijk verblijf. De vloerverwarming zorgt ervoor dat je te allen tijde warm blijft, zelfs op de koudste winterdagen. Wil je optimaal ontspannen tijdens je vakantie? Kies dan voor een accommodatie met wellness-faciliteiten! Of je nu met familie, vrienden of je partner komt, bij Hofparken kun je genieten van een onvergetelijk oud en nieuw. Ontdek de prachtige omgeving tijdens mooie wandel- en fietstochten of breng een dagje door in een van de nabijgelegen steden in Twente of de Achterhoek!

Een onvergetelijke jaarwisseling op onze parken

Je kunt bij ons terecht in de Achterhoek bij Park Wiltershaar en in Twente bij vakantiepark De Bergvennen. Deze parken zijn perfect voor een onvergetelijke oud en nieuw vakantie. Beide parken bieden een scala aan faciliteiten om van te genieten tijdens de feestdagen. Voor degenen die graag buitenactiviteiten ondernemen, zijn er op beide parken petanguebanen en fietsverhuur beschikbaar. Je beleeft gegarandeerd een fantastische oud en nieuw op onze vakantieparken waar je kunt genieten van de prachtige omgeving en de vele faciliteiten die Hofparken te bieden hebben.

Onze parken

Wat gasten ons eerder vroegen¬†‚§Ķ

‚ĚĖ Zijn de parken van Hofparken vuurwerkvrij?

Absoluut! Op onze parken is het verboden om vuurwerk af te steken, maar helaas kunnen we niet garanderen dat het muisstil is op het park. In de nabije omgeving is de kans namelijk aanwezig dat er wel vuurwerk afgestoken of carbid geschoten wordt, hier hebben we helaas geen invloed op.

‚ĚĖ Welke accommodaties verhuren jullie tijdens oud en nieuw?

Maak je klaar om het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen! Hofparken biedt tijdens oud en nieuw veel accommodaties aan, waaronder knusse chalets, luxe vakantievilla's, sfeervolle tiny houses en comfortabele bungalows. Wil je naar Hofparken komen met je gehele familie of met een groep vrienden? We hebben accommodaties tot 20 personen om samen het nieuwe jaar in te luiden!

‚ĚĖ Hebben jullie ook accommodaties met wellnessmogelijkheden tijdens oud en nieuw?

Jazeker! Op beide parken hebben wij accommodaties met wellnessmogelijkheden. Daarbij kun je kiezen uit huisjes met een privé sauna of een hottub. Deze accommodaties zijn perfect als je het nieuwe jaar ontspannen wil ingaan!