Hofparken

Vier vakantie op een vuurwerkvrij vakantiepark

In rust oud en nieuw vieren

Ben je op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiepark waar je kunt komen voor ontspanning in een rustige omgeving? Dan zit je bij ons helemaal goed. Oudjaarsdag is namelijk voor veel mensen dé dag van het jaar. Ze kunnen vuurwerk afsteken en lawaai maken hoort er even bij. Oudjaarsdag kan ook veel stress met zich meebrengen voor kinderen, volwassenen en/of huisdieren. Wanneer je even wilt verdwijnen van al het lawaai kun je naar een van onze vuurwerkvrije parken. Op een van onze Hofparken vind je veel rust en ruimte. Precies waar je naar op zoek bent tijdens deze hectische dagen. Op onze Hofparken ben je even weg van de drukte op oudjaarsdag, maar kun je toch een gezellige, leuke en rustige oudjaarsdag vieren.

Let op: op onze vakantieparken is vuurwerk ten strengste verboden, maar we kunnen je niet garanderen dat het op onze vakantieparken muisstil is. In de nabije omgeving is de kans altijd aanwezig dat er wel vuurwerk afgestoken of carbid geschoten wordt. Hier hebben we geen invloed op.

Vuurwerkvrij vakantiepark

Naar een vuurwerkvrij vakantiepark met jouw hond 

Als er iets is waar honden bang voor zijn, is het vuurwerk. Een vuurwerkvrij park voor jouw hond is daarvoor de oplossing. Weg van al het lawaai, rust voor jou en de hond! Onze vuurwerkvrije parken verwelkomen jou en je trouwe viervoeters zonder vuurwerk op het vakantiepark. We zijn er van overtuigd dat jouw hond je dankbaar zou zijn. Niet alleen omdat hij minder stress ervaart op oudjaarsdag, maar ook de mooie omgeving maakt jouw trouwe viervoeter blij. Ieder vuurwerkvrije huisje staat op een ruime kavel, waardoor ook jouw hond genoeg ruimte heeft om fatsoenlijk te kunnen rennen, zitten en liggen. Een vakantie waar zowel jij als jouw hond echt blij van wordt. Breng je huisdier mee naar jouw eigen vuurwerkvrije huisje met hond en beleef een oudejaarsavond zonder vuurwerk op het park met jouw trouwe viervoeter!

Ontspannen het nieuwe jaar in

Je kan het vuurwerk opzoeken buiten het park. Wil je toch tot een bepaalde tijd het vuurwerk opzoeken, dan kun je naar een van de stadjes of dorpjes in de omgeving waar je kunt genieten van het vuurwerk. Een groot voordeel: je kunt het vuurwerk en de rust opzoeken wanneer je dat wilt. Veel kinderen en dieren zijn bang voor het geluid en licht van vuurwerk. Ook al zoek je de rust op in de slaapkamer, helemaal van het geluid ontkomen zou waarschijnlijk moeilijk gaan. Om stress bij honden te voorkomen is een vuurwerkvrij park de perfecte oplossing. Je zult zeker niet de enige zijn die Hofparken bezoekt op oudjaarsdag, wat betekent dat je de gezelligheid kunt opzoeken met iedereen op het park die om dezelfde reden een nacht op het park doorbrengt. Gezelligheid zonder overlast van vuurwerk! Onze parken zijn vuurwerkvrij. Hierdoor heb je ook nog eens keuze uit een van de vuurwerkvrije parken die omringd zijn met natuurgebieden.

Vuurwerkvrij vakantiepark

Geniet van de rust

Bij Hofparken staan duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel. In lijn van onze normen en waarden zijn wij daarom ook een vuurwerkvrij park. Op al onze vuurwerkvrij parken mag dus geen vuurwerk afgestoken worden. Zo ben je ook nog milieubewust bezig en help je mee aan minder uitstoot in de lucht. Een win-winsituatie voor zowel jou als het milieu. Wil je ontspannen het nieuwe jaar in? Door het vuurwerkverbod op het vakantiepark en de rustige nabijgelegen natuurgebieden beleef je een ontspannen oudjaarsavond. Niet alleen jij natuurlijk, want ook jouw trouwe viervoeter zal hier erg blij mee zijn.  Naar bed wanneer je wilt. Wanneer je thuis oudjaarsdag viert, herken je het volgende vast wel. Je wilt naar bed na een lange laatste dag gevierd te hebben, maar vanzelfsprekend dat de buurt daar geen rekening mee houdt. Erger nog, soms gaat het tot 04.00 s’ nachts nog door. Op ons vuurwerkvrij vakantiepark kun je samen met jouw hond naar bed wanneer je wilt! Omgeven door een rustig natuurgebied. Op het park zul je geen vuurwerk meemaken, maar ook daarbuiten is de kans op lawaai klein door het rustige natuurgebied wat om de parken heen ligt. 

Oliebol
 

Beleef een onvergetelijke oudjaarsdag

Op ons vuurwerkvrije vakantiepark doen we er alles aan om je een geweldige en rustige oudejaarsdag te beleven. Even de rust opzoeken, maar toch het nieuwe jaar in met gezelligheid om jou heen? Dan is een verblijf op een van onze vuurwerkvrije parken de oplossing. Breng tijd door met uw geliefden en beleef een onvergetelijke oudjaarsdag tussen de rust van de natuur. Wil je het vuurwerk en de ruis wel opzoeken? Dan kun je naar een van de nabijgelegen plaatsen waar wel vuurwerk wordt afgestoken en kun je terug keren naar de rust wanneer je wilt! Dankzij onze centrale ligging kun je er altijd op uit. Wil je de gezelligheid en de drukte opzoeken? Op 10 minuten rijafstand staat u bijvoorbeeld in het centrum van Winterswijk, maar ook liggen we vlak bij de Duitse  grens. Bezoek een van de gezellige kerstmarkten in de buurt van onze vuurwerkvrije vakantieparken en geniet van al het moois om je heen. Wat is de gedachte toch fijn dat je weet dat je altijd terugkeert naar jouw eigen rustig gelegen villa? De ideale plek om even maximaal te ontspannen en genieten van de rust.

Boek een huisje op een van onze vuurwerkvrije vakantieparken

Wees er op tijd bij en boek nu alvast uw vuurwerkvrije huisje met jouw hond in 2022. We zijn een vuurwerkvrij vakantiepark waar het thema: rekening jouden met elkaar, centraal staat.Benieuwd naar onze vakantiehuisjes? Bekijk  al onze accommodaties en kies jouw favoriete huisje. Heb je vragen over ons vuurwerkvrije park Wiltershaar? Neem contact gerust contact op en wij helpen je graag verder!