Hofparken
Vakantiepark Achterhoek

Vier vakantie in de Achterhoek

 • Luxe woningen met optionele wellness
 • Vakantiepark in Winterswijk
 • Vele wandel- en fietsroutes

Ontspannen op een vakantiepark in de Achterhoekse natuur

De Achterhoek is een prachtige regio in het oosten van Nederland. De regio is rijk aan geschiedenis, cultuur en prachtige natuur, waar je je dagen lang mee kunt vermaken. Daarom is de Achterhoek ook een ideale regio voor een ontspannen vakantie in eigen land. Bij Hofparken kan je in de Achterhoek overnachten in luxe en duurzame vakantievilla's. Ons natuurrijke park ligt in Kotten, in het hart van Nationaal Landschap Winterswijk in de Achterhoek. De ideale plek dus, om heerlijk te ontspannen!

Een sfeerimpressie van ons vakantiepark ⤵

 

Rust, natuur en luxe; jouw overnachting

Bij Park Wiltershaar kan je overnachten met maximaal 20 personen in het prachtige coulliselandschap van de Achterhoek. Vanaf je eigen terras kan je de prachtige bossen en uitgestrekte weilanden van dit deel van Gelderland bewonderen. Onze woningen beschikken over een luxe uitstraling, zijn duurzaam en beschikken over alle gemakken zoals een airco. Ook voor meer luxe ben je bij ons aan het juiste adres, wij bieden namelijk ook huisjes met privé wellness. Ons vakantiepark in de Achterhoek is kleinschalig maar tegelijk ruim opgezet, waardoor het de ideale locatie is voor een ontspannen vakantie.

Ons vakantiepark in de Achterhoek:

 • Duurzame bungalows en tiny houses
 • Midden in het coulisselandschap
 • Optioneel met privé wellness
 • Optioneel huisdiervriendelijk
 • Gelegen op 5 km afstand van Winterswijk
 

Zoek en boek jouw vakantie ⤵

 

Wat gaan jullie doen tijdens jullie vakantie?

De Achterhoekste natuur nodigt uit om prachtige fiets- en wandeltochten te maken door het unieke coulisselandschap. Lukt het niet om je eigen fiets mee te nemen? Geen probleem, want op ons park kun je ze huren! Fiets langs indrukwekkende landgoederen, door pittoreske dorpjes en ontdek de prachtige natuur. Bij terugkomst wacht er een heerlijk gerecht op jou in ons restaurant, dat is pas onbezorgd genieten.

Een greep uit onze faciliteiten:

  Zwemvijver
  Restaurant
  Speeltoestellen
  Fietsverhuur
  Jeu de boules
  Parkwinkel
 

Hier vind je ons park in de Achterhoek ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Bieden jullie ook huisdiervriendelijke accommodaties?

Een hond is onderdeel van het gezin en wij begrijpen dat je dat gezelschap graag meeneemt op vakantie. Daarom bieden wij ook op ons vakantiepark in de Achterhoek huisdiervriendelijke accommodaties voor maximaal 2 honden. Vanaf Wiltershaar maak je mooie wandelingen op het Wenterslenterpad of in recreatiepark Hilgelo. 

Bieden jullie ook huisjes met privé wellness?

Bij Hofparken kan je ook in de Achterhoek een wellness vakantiehuis huren. Deze accommodaties beschikken over privé wellness zoals een sauna en/of hottub waarmee je optimaal kunt ontspannen tijdens je vakantie.