Hofparken
Vakanties

Vier vakantie bij Hofparken

 • Parken op unieke locaties
 • Luxe en duurzame vakantiehuizen
 • Talloze faciliteiten

Hofparken, genieten in eigen land

De parken van Hofparken vind je in het Twentse Lattrop en de Achterhoekse Winterswijk. Op onze resorts komen rust, ruimte en de natuur samen en beleef je een onvergetelijke vakantie.

  365 dagen rust

  Ervaar de rust, ruimte en de natuur tijdens jouw vakantie. 

  Midden in de natuur

  Alle Hofparken hebben een ligging in of bij een natuurgebied.

  Echt duurzaam op vakantie

  Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal.

  Royale luxe

  Alles op Hofparken is gericht op luxe, ruimte, service & gastvrijheid. 

Swipe voor een sfeerimpressie ⤵

Onze luxe vakantieparken

Kom tot rust op één van onze luxe vakantieparken! Met vakantieparken in de Achterhoek en Twente onderscheiden wij ons door een combinatie van kwaliteit en duurzaamheid aan te bieden op unieke locaties in Oost-Nederland vlak bij de Duitse Grens. Met vele faciliteiten zoals een natuurlijke zwemvijver, fietsverhuur en speeltoestellen maken we jouw vakantie onvergetelijk. Wij zien het als een uitdaging (nee: een must) om je terecht hooggespannen verwachtingen te overtreffen op elk vlak.

Luxe verblijven

Bij Hofparken kan je in luxe accommodaties verblijven. Hierbij heb je keuze uit bungalows, tiny houses, chalets en vakantievilla's. Daarnaast kan je ook kiezen voor een overnachting in een hotelstudio, een combinatie tussen een appartement en hotelkamer. Wil je dit jaar eens extra luxe op vakantie? Bekijk dan eens ons aanbod vakantiehuizen met wellness! Onze accommodaties zijn te boeken voor maximaal 20 personen en optioneel kan je ook een huisdiervriendelijke accommodatie boeken. Al onze accommodaties zijn duurzaam, waardoor jij verantwoord op vakantie gaat.

Lees meer over onze type woningen ⤵