Hofparken
Onze Hofparken

Ontdek onze Hofparken

  • Luxe vakantieparken
  • In Twente of de Achterhoek
  • Rust, ruimte en comfort

Kom tot rust op één van onze luxe vakantieparken!

Voor het ultieme vakantiegevoel ben je van harte welkom bij Hofparken. Geniet van rust, ruimte, comfort én hoogwaardige horecagelegenheden die onze luxe vakantieparken bieden op de mooiste plekken van Nederland. De duurzame vakantieparken van Hofparken hebben unieke locaties midden in de natuur met elkaar gemeen. Te beginnen in de Achterhoek en in Twente, in de toekomst ook in Groningen en Drenthe. Het hele jaar door kun je bij ons genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Bij Hofparken weten we als geen ander wat vakantiegangers zich tegenwoordig voorstellen bij het ultieme vakantiegevoel. Het resultaat? Onze luxe vakantieparken in Nederland zorgen voor meer rust, meer ruimte, meer comfort en meer gastvrijheid!

Ontdek onze vakantieparken in Nederland ⤵

De Bergvennen
Lattrop-Breklenkamp - Overijssel

Op dit luxe vakantiepark in Lattrop kan je onthaasten midden in de Twentse natuur. Droge en natte heide, grasland en smalle stroken bos zorgen voor afwisseling op dit park. In Twente heb je 'tijd zat' om heerlijk wandelen en fietsen in de ongerepte natuur of kunst- en kasteelstadjes te bezoeken. Zien we je snel?
Ontdek De Bergvennen

Wiltershaar
Winterswijk - Gelderland

Op dit prachtige park in Winterswijk geniet je echt van het pure leven. Op dit park kom je tot rust midden in de natuur in een luxe accommodatie. Veel cultuur, geschiedenis, leuke steden en dorpen vindt je hier in de omgeving. Kortom, een ideale locatie voor een natuurrijke vakantie!
Ontdek Park Wiltershaar
 

Nieuwsgierig naar onze nieuwe parken?

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.