Hofparken
Hofparken locatie

Locaties in de natuur

 • Unieke locaties in de natuur
 • Altijd ruim opgezet
 • Echt duurzaam op vakantie

Vakantieparken in Nederland

Genieten staat boven aan het lijstje op onze luxe én natuurrijke vakantieparken in Nederland. Je vindt onze parken altijd in een rustige omgeving: vlak bij bossen, tussen weilanden of aan het water. Meer rust, meer ruimte én meer comfort, dat is waar het om draait bij Hofparken. Wij noemen dit ook wel natuurlijk genieten. Momenteel bestaat ons aanbod vooral uit bungalowparken in het oosten van Nederland: in Twente en de Achterhoek.

Je vindt Hofparken in deze provincies ⤵️

En in deze regio's en steden ⤵️

Je verblijf op onze vakantieparken in Nederland

Bij Hofparken verblijf je in luxe vakantiehuizen en bungalows met veel ruimte en comfort. Het overdekte terras en de royale tuin zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen. Binnen is de woning fraai ingericht en voorzien van alle gemakken die je je maar kunt wensen. Bovendien staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Het is onze leefstijl: we hebben zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen én hechten veel waarde aan lokale samenwerkingen. En wist je dat je zelfs een vakantiehuis met een sauna of hottub kunt boeken op onze vakantieparken in Nederland? Kom natuurlijk genieten bij ons!

 
  365 dagen rust
  Midden in de natuur
  Écht duurzaam op vakantie
  Royale luxe
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Over welke voorzieningen beschikken de vakantieparken?

Dit verschilt natuurlijk per park, maar het volgende kun je in ieder geval verwachten op onze vakantieparken in Nederland: petanquebanen, natuurlijke zwemvijvers met ligweides, restaurants en een fietsverhuur. Ook kun je een vakantiewoning met privé wellness boeken.

Waar liggen de vakantieparken in Nederland?

Onze bungalowparken liggen altijd op natuurrijke locaties in Nederland: van Twente tot de Achterhoek. Rust, ruimte en privacy vinden wij erg belangrijk en daarom kiezen we altijd locaties die deze kernwaarden waarborgen. Vanaf het vakantiepark ben je vaak dan ook zo in de prachtige natuur!