Een vakantiehuis huren bij

Hofparken

Wie behoefte heeft aan ontspanning en comfort kan tot rust komen in een luxe vakantiehuisje. De luxe vakantiehuizen van Hofparken zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en heeft het vakantiehuis een aangename temperatuur. Onze vakantiehuizen liggen nabij natuurgebieden met veel bossen en wateren. De perfecte plek om het dagelijks leven te ontvluchten en te genieten van jouw welverdiende vakantie!

Genieten in een duurzaam vakantiehuis

Bij Hofparken is duurzaamheid een belangrijk thema. De luxe vakantiehuizen zijn gebouwd met duurzame materialen. De materialen gaan op in de natuurlijke omgeving van het park. Dit geeft het park een rustige en natuurlijke uitstraling. Verder zijn de luxe vakantiehuizen voorzien van zonnepanelen, waardoor ze op energetisch gebied zelfvoorzienend zijn. Bij koud weer wordt het huisje snel opgewarmd door de vloerverwarming. Daarbij verbruikt vloerverwarming minder energie dan radiatoren en warmt een huis snel op. Dit is niet alleen lekker warm aan je voeten, maar ook voor de rest van de ruimte. Zo kun je zonder zorgen over het milieu genieten van jouw vakantie in Nederland.

Interieur luxe vakantievilla

Onze vakantiehuizen in Nederland, verspreid over onze parken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Met hoeveel personen kom jij vakantie vieren?

Bij Hofparken kun je met meerdere personen genieten van een welverdiende vakantie. Onze luxe vakantiehuizen zijn geschikt voor meerdere personen of groepen.

Luxe vakantiehuis 4 personen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 4 personen? Onze huisjes zijn ruim en gezellig opgezet. Het huisje heeft twee slaapkamers en een aparte woonkamer met keuken. Door een schuifpui en hoge ramen tot de vloer oogt het huisje erg ruim en wordt er veel licht in huis gehaald. Deze vakantiehuizen zijn verder van alle luxe voorzien. In deze vakantiehuizen kom je helemaal tot rust en kun je echt genieten van jouw vakantie.

Luxe vakantiehuis 6 personen

Wie met het gezin of vrienden op vakantie in Nederland wilt kan kiezen voor een 6 persoons luxe vakantiehuis. Deze vakantiehuizen beschikken over een ruime woonkamer en keuken. Er zijn drie aparte slaapkamers. Het 6 persoons vakantiehuis heeft een efficiënte indeling gecombineerd met een schuifpui en hoge ramen. Hierdoor hebben deze vakantiehuizen een gezellige, maar erg ruime en comfortabele indeling.

Lifestyle Recreatie, door Hella Siertsema
Vakantiehuis huren.

Luxe vakantiehuis met wellness

Voor wie de ultieme ontspanning tijdens zijn vakantie wilt opzoeken kan gebruik maken van een vakantiehuis met wellness. De sauna en/of hottub zijn enkel beschikbaar voor de gasten die in het bijhorende vakantiehuis zitten. Je kunt op ieder moment gebruik maken van deze privéfaciliteiten.

Luxe vakantiehuis groep

Wie met meerdere gezinnen of een vriendengroep op vakantie in Nederland wilt kan dat bij Hofparken doen. In onze vakantiehuizen voor groepen kan je genieten van rust en ruimte. De accommodatie bestaat uit meerdere luxe vakantiehuizen. De accommodatie beschikt over een heerlijke ruime buitenruimte met eigen zwemvijver en wellness.

Luxe vakantiehuis dichtbij de natuur

De vakantiehuizen van Hofparken liggen nabij natuurgebieden. Perfect om eropuit te gaan en de omgeving te ontdekken, of juist te genieten van even helemaal niets. Iedereen kan zijn hart ophalen bij Hofparken: natuurliefhebbers, rustzoekers en actieve vakantiegangers.

Luxe vakantiehuis Achterhoek

In de Achterhoek ligt onze luxe vakantiepark Wiltershaar. Op Wiltershaar staan luxe vakantiehuizen die compleet zijn ingericht. Een vakantiehuis in de Achterhoek is ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars en actieve vakantiegangers. Gedurende het gehele jaar is er veel te beleven in de Achterhoek. Ideaal om enkele nachten of jouw vakantie in een luxe vakantiehuis in de Achterhoek te spenderen.

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?