Hofparken
Jouw vakantie in 2023 boeken?

Jouw vakantie in 2023 boeken?

Lees hier waarom vakantiegangers voor Hofparken kiezen!

Steeds meer Nederlanders boeken een vakantie in 2023 in eigen land. In ons eigen land vind je schitterende wateren, natuur, heuvels, bossen en uitgestrekte landschappen.

Het is dus niet gek dat vakantiegangers steeds vaker de keuze maken om vakantie in eigen land te vieren. We hebben eigenlijk alles!

Daarom wordt Hofparken ook steeds beter gevonden door vakantiegangers uit binnen- en buitenland. Met een uniek concept zijn we in 2021 gestart dat aan populariteit wint.

Ben je al bekend met het Hofparken gevoel? Bij ons staan rust, ruimte en natuur centraal. We vertellen je hieronder meer over dit unieke gevoel.

Jouw vakantie 2023 boeken

Op een rustige vakantie 2023

Wil je een rustige vakantie voor 2023 boeken? Dan is Hofparken de ideale bestemming. Op onze parken combineren wij dat echte vakantiegevoel met rust, ruimte en comfort.

Alle Hofparken liggen op de prachtigste plekken in het oosten. Unieke locaties waar je waarschijnlijk nog niet eerder bent geweest.

Geniet bijvoorbeeld in een vakantievilla met een ongelofelijk mooi uitzicht over uitgestrekte landschappen.

Onze vakantievilla’s liggen in en aan de rand van het bos. Andere villa’s liggen juist weer aan de mooiste heidevelden en ook aan het water!

Kortom: kies een locatie naar wens en ontdek de omgeving. Eén ding staat vast; op alle Hofparken geniet je intens geniet van rust, ruimte en veel comfort!

Een vakantievilla voor twee personen in het bos op Hofparken.

Amalia: onze royale vakantievilla’s

Maak kennis met onze duurzame vakantievilla’s, namelijk: onze koninklijke Amalia’s. Jouw vakantie in 2023 kun je doorbrengen in een van onze nieuwe villa’s.

Met onze nieuwe Hofparken en Amalia’s spelen we in op de veranderde wensen en behoeftes van alle vakantiegangers.

We bieden verschillende Amalia’s aan, die aansluiten bij ieder zijn persoonlijke wens.

Ben je op zoek naar een romantisch huisje midden in het bos voor twee personen? Een luxe hotelstudio, familiehuis of een villa met een hottub of eentje met hottub én sauna?

Op onze Hofparken kies je uit allerlei luxe, duurzame en sfeervolle vakantievilla’s. Je hebt bij ons enorm veel keus!

Plek voor iedereen

Iedere type vakantieganger is bij ons van harte welkom. Zo zijn onze vakantievilla’s geschikt voor kleine, maar ook voor grote gezinnen. Een gezellige villa voor zes personen of een klein huisje voor twee volwassen? Zoals hierboven beschreven is er plek voor iedereen.

Daarnaast staat er op Hofparken ook een rolstoelvriendelijk vakantiehuis. Dit is een gelijkvloerse villa met onder andere een rolstoelvriendelijke badkamer en toilet.

Geen drempels en geen andere beperkingen. Als we zeggen: bij ons is plek voor iedereen dan bedoelen we ook echt iedereen!

Vier vakantie in 2023 in een vakantievilla dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeftes.

365 dagen in 2023 geopend

Een vakantie in 2023 boeken? Op Hofparken ben je het hele jaar welkom. Vier vakantie in 2023 wanneer het jou uitkomt. We zijn geopend in januari, het voorjaar, tijdens de mei- en zomervakantie, het najaar en met kerst en oud & nieuw.

Kortom: boek een vakantie wanneer het jou schikt. De deuren van Hofparken staan alle 365 dagen, en soms 366 dagen per jaar, wijde waag open!

Ieder seizoen heeft zijn charme

Ieder seizoen is Hofparken weer anders. De parken liggen namelijk in bosrijke omgevingen. Hierdoor is het uitzicht ieder seizoen anders.

Bezoek je ons in het voorjaar dan staat alles nog in de bloei en in het najaar zijn de kleuren van de bomen kleurrijker dan ooit.

Neem in de zomer plaats op jouw eigen privé terras met pergola en tuinmeubilair en geniet van het heerlijke warme weer met een schitterend uitzicht. De winter is de perfecte tijd voor een heerlijke sauna of stap midden in het bos in jouw eigen hottub met sfeervolle verlichting.

Ieder seizoen brengt weer iets unieks met zich mee en dat is een van de vele redenen waarom gasten terugkeren!

Hoe we jouw rust waarborgen?

Om de rust voor jou te waarborgen zijn er geen recreatieve voorzieningen aanwezig, zoals: zwembaden, speeltuinen, animatie en sportvelden. Hiermee willen we onrust voorkomen. Gasten kiezen voor Hofparken, vanwege de rust die hier heerst.

Geniet in alle rust van een goed gesprek onder het genot van wat lekkers of lees een goed boek. Velen gingen je al voor,zoals Marieke Visser:

“Prachtig, rustig en goed onderhouden vakantiepark. Erg genoten van de moderne en zeer schone accommodatie. De vakantievilla is van alle gemakken voorzien. De eigenaresse was zeer gastvrij, we werden hartelijk door haar ontvangen. Een echte aanrader als je op zoek bent naar rust en natuur. We komen graag nog eens terug!”.

Culinair verwend

We bieden geen recreatieve voorzieningen aan, maar dat houdt niet in dat er helemaal geen voorzieningen zijn. Hofparken nodigt je namelijk van harte uit voor een heerlijk ontbijt, lunch en borrel.

Neem plaats in het authentieke restaurant, waar lokaal, vers en verantwoord centraal staan.

Geniet van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 19:00 van een grandioos ontbijt, lunch of van een gezellige borrel. Lokale partijen voorzien ons van de verste producten.

Onze chef-koks toveren deze producten om in gerechten die het water de mond doen overlopen.

Geniet tijdens jouw vakantie in 2023 op Hofparken van verschillende magistrale gerechten. Van koffie met gebak tot aan salades met gerookte zalm en wraps met Oosterse kippendij.

Onze Hofparken Service

Vier vakantie in 2023 op Hofparken en we zullen je verwachtingen overtreffen. Om te beginnen al met onze speciale Hofparken Services.

Het gevoel dat je het aan niets ontbreekt? Dit zorgt voor rust en dat gevoel van vakantie. Met onze Hofparken Services wakkeren we al het vakantiegevoel bij je aan.

We zorgen ervoor dat het je op onze Hofparken tijdens jouw vakantie aan niets ontbreekt.

We regelen het beddengoed voor jou, maar ook jouw handdoeken en een keukenpakket liggen al voor je klaar.

Het vakantiegevoel begint direct al thuis bij het inpakken van je tas. Veel heb je niet nodig, want alles ligt hier al voor je klaar. Hoe fijn is dat?

Een prachtig landschap in de buurt van Hofparken.

Een omgeving voor iedere type vakantieganger

Onze Hofparken liggen in de mooiste streken van ons eigen land. Alle parken zijn omgeven door natuur, cultuur, activiteiten en prachtige steden en klein dorpjes.

Ben je een rustzoeker, actieve vakantieganger, cultuur- of natuurliefhebber? Rondom Hofparken is van alles te ondernemen. Grote steden als Groningen en Winterswijk liggen op fietsafstand, maar ook enkele Duitse steden.

Sommige Hofparken liggen namelijk aan de Duitse grens. Huur een elektrische fiets bij ons en doe ze op de fiets aan. Bezoek musea, winkels of bezoek een lokaal restaurant.

Combineer het rustige verblijf met een activiteit en vier vakantie zoals jij het wilt en op jouw tempo. Niets moet en alles mag!

Een vakantie bij Hofparken boeken

Ben je op zoek naar een vakantiepark voor een rustige vakantie in 2023? Hofparken is de plek waar je moet zitten. Ervaar het jezelf en boek een vakantie in 2023 op een van onze schitterende, duurzame en luxe vakantieparken.

Boek nu jouw favoriete Amalia op een van onze Hofparken en er gaat een nieuwe wereld voor je open!

Boek hier jouw vakantie voor 2023

 

Lees ook onze andere blogs ⤵