Hofparken
365 dagen rust

Hofparken: 365 dagen rust

Hofparken: 365 dagen rust

Onze gasten op Hofparken genieten elke dag van een bijzondere ervaring. Bij ons ervaar je dat heerlijke vakantiegevoel, maar wel met een geheel nieuwe manier van vakantie vieren. Dit allemaal onder het motto: “natuurlijk genieten”. 365 Dagen per jaar heerst op Hofparken een oase van rust en ontspanning.

365 Dagen rust

Hofparken is 365 dagen per jaar (en eens in de vier jaar 366 dagen) geopend. Bij ons kun je dan ook het gehele jaar door en ieder seizoen genieten van rust, comfort en veel ruimte. Stap samen, alleen, met het gezin of met familie even weg uit de drukte van het dagelijkse leven en kom op adem in de omgeving van Winterswijk.

Onze Amalia vakantiewoningen liggen midden in de bossen, bij heidevelden en aan het water. Al deze natuurlijke elementen zijn niet alleen sfeerverhogend, maar geven jou direct het ultieme vakantiegevoel. Bovendien zijn de vakantiewoningen duurzaam ontwikkeld met zonnepanelen, warmtepomp en laadpunt. Hofparken vind je niet alleen in de natuur, maar heeft ook echt hart voor de natuur.

Wandel of fiets door de mooie landschappen rondom Hofparken of aanschouw alles vanaf je fijne terras. Geniet natuurlijk vanuit jouw compleet ingerichte duurzame Amalia waar heerlijk niets doen de norm is.

De Amalia’s: comfort, rust en ruimte

Hofparken biedt verschillende duurzame vakantiehuizen aan die je direct het gevoel van thuis geven. Iedereen is bij ons welkom en wij hebben voor iedereen een passend vakantiehuis dat aansluit bij jouw wens. Op zoek naar een vakantievilla inclusief een privésauna? Of waarom niet een accommodatie met sauna én hottub? Dit zijn de perfecte verblijven waar je heerlijk in kunt ontspannen tijdens de vakantie.

Ook zijn er bij ons Amalia’s te boeken die rolstoelvriendelijk zijn. Deze villa is zo ingericht (zie ook: drempelloos) dat ook rolstoelgebruikers hier 365 dagen natuurlijk kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie. We hebben vakantievilla’s voor:

 

In het bos of aan de bosrand staan onze luxe, duurzame en sfeerverhogende Amalia’s. De hoge ramen, van vloer tot plafond, zorgen voor daglicht en een prachtig uitzicht. Neem plaats op het overdekte terras of in de ruime woonkamer en geniet natuurlijk op Hofparken.

Niet alleen dragen onze Amalia’s en de omgeving bij aan jouw rust, maar we mogen ook onze hotelservice niet vergeten. We zorgen voor het beddengoed, de handdoeken en een keukenpakket. Deze liggen al op je te wachten bij aankomst. Je kleding inpakken is voldoende, over alle andere zaken heb je bij Hofparken geen stress.

Ervaar het zelf

Hofparken biedt jou alles wat je nodig hebt voor een heerlijke en rustige vakantie. Ons team is dag en nacht bezig zodat je verwachtingen overtroffen worden. Zien we je snel?

Lees ook onze andere blogs ⤵