Hofparken
Hofparken Wiltershaar header
Hofparken Wiltershaar header

Hofparken service

Hofparken service

Inherent aan het ultieme vakantiegevoel, is dat het je aan niets ontbreekt. Je kunt bij Hofparken rekenen op de beste services. Wij verrassen je graag en overtreffen je verwachtingen. Jouw vakantiegevoel is waar het om draait!

KEUKENPAKKET

Een uitgebreid keukenpakket is al in het vakantiehuis aanwezig als je aankomt. Dit pakket bestaat uit een theedoek, een afwasborstel, een vaatdoek, vaatwasmachinetabletten en meer. Ook hierbij hoef je zelf niets mee te nemen. Daardoor begint het vakantiegevoel al bij het inpakken van je tas. Wil je een extra keukenpakket? Neem contact op met de receptie, dan verzorgen wij dit voor jou.

LATER UITCHECKEN

Wil jij op de ochtend van vertrek nog iets langer genieten van je vakantiegevoel? Plan dan een Late Uitcheck-tijd. Je hebt dan tot 13.00 uur de tijd om uit te checken. Deze service kan online of bij de receptie worden geboekt.

Hotelservices

De services die Hofparken biedt, kun je vergelijken met die van een hotel en noemen we daarom ook zo: hotelservices. Zo regelen wij het beddengoed, de handdoeken, een keukenpakket en diverse toiletartikelen, zoals shampoo, lotion en conditioner. Daardoor begint het vakantiegevoel al bij het inpakken van je tas. Wil je vaker genieten van de luxe van onze hotelservices? Neem dan contact op met de receptie om deze bij te boeken.

 

BEDLINNEN

Bij aankomst heten wij je van harte welkom met heerlijk fris beddengoed. Dit hoef je zelf dus niet mee te nemen. Wil je vaker genieten van nieuw bedlinnen? Neem dan contact op met de receptie, dan verzorgen wij weer heerlijk schoon bedlinnen voor je.

 KINDERBED/KINDERSTOEL

Ook voor onze kleinste gasten zorgen wij graag goed. Een kinderbed (inclusief bedlinnen) en kinderstoel kunnen worden bijgeboekt. Wanneer je deze vooraf online boekt of telefonisch bijboekt via de receptie, staan ze deze klaar wanneer je aankomt in het vakantiehuis. Natuurlijk kan het ook nog bij aankomst worden doorgegeven, dan regelen wij het direct.

OPGEMAAKTE BEDDEN

Wil je bij aankomst al heerlijk opgemaakte bedden op je hebben wachten? Dit verzorgen wij graag voor je. Neem contact op met de receptie, en boek Opgemaakte Bedden bij.

HANDDOEKENPAKKET

Bij aankomst ligt er een handdoekenpakket voor alle gasten klaar. Dit pakket bestaat uit een grote en een kleine badhanddoek per persoon. Ook deze zijn bij onze receptie bij te boeken.

 

Genieten van een heerlijke vakantie?

Het hele jaar door kan je bij ons genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Bij Hofparken weten we als geen ander wat vakantiegangers zich tegenwoordig voorstellen bij het ultieme vakantiegevoel. Het resultaat? Meer rust, meer ruimte, meer comfort en meer gastvrijheid.

 
380 beoordelingen
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.