Hofparken

Thuiswerken in een vakantiehuis

Thuiswerken in een vakantiehuis

Het thuiswerken kan soms lastig zijn. Kinderen die de aandacht willen, geen fijne werkplek hebben of luidruchtige buren. Het kan dan heel fijn zijn om op een andere plek dan thuis te werken.

Thuiswerken in een vakantiehuis bij Hofparken kan de perfecte oplossing zijn. Ervaar een oase aan rust. Even uit de waan van de dag. Prachtig gelegen in natuurrijke gebieden, bij bossen, heidevelden en aan het water. Hoe fijn is het om ‘s ochtends de deur uit te lopen, op het terras te gaan zitten en je dag thuiswerken te starten in een rustige omgeving zonder prikkels en midden in de natuur. Fijner thuiswerken dan dat gaat het niet worden!

Lunchen op het park

Bij een dag thuiswerken hoort natuurlijk ook een pauze. Op vakantiepark Hofparken ligt de oude boerderij met daarin ‘Restaurant 1897’. De ideale plek om tussen het thuiswerken door een pauze te nemen onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke lunch. En om in de sferen van de omgeving te blijven serveren ze hier gerechten van lokale ingrediënten. Ook benieuwd naar de lokale ingrediënten van de achterhoek? Bekijk de menukaart of reserveer via de website.

Na een dag thuiswerken eindigen in de natuur

Na een dag thuiswerken, achter de laptop, is er niks fijner dan even je hoofd leeg maken. Je kan een wandeling maken door de natuurgebieden of pak de fiets en fiets door het Nationaal Landschap van Winterswijk. Een heel groot natuurgebied in Winterswijk, maar waar je alle bezienswaardigheden op fietsafstand hebt.

Voor een wat actievere afsluiter van de dag is er zelfs een golfbaan in de omgeving. Een leuke plek om sportief bezig te zijn en om even onder de mensen te komen. Een goede beloning na zo’n dag thuiswerken in een vakantiehuis. Voor alle tips voor de omgeving van Winterswijk hebben wij een blog geschreven.

Zakelijke arrangementen

Hofparken Wiltershaar is niet alleen een uitstekende locatie voor het thuiswerken in een vakantiehuis, maar ook voor vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. Door de vergaderruimtes, professionele audiovisuele apparatuur, gratis wifi en eigen koffiecorner kan jij gerust een vergadering of presentatie houden. Ook is dit de perfecte plek voor een brainstormsessie dankzij de rustige en inspirerende omgeving. Kijk voor de mogelijkheden hier.

Ook voor grote groepen is er een accommodatie. Bij Hofparken Wiltershaar kan je ook zakelijk huren. We hebben verschillende arrangementen waarbij wij zorgen voor eten en drinken. Breng vervolgens de nacht door in een van de vakantievilla’s. Zo maak je werken echt leuk!

Faciliteiten

Dankzij de gratis Wifi en hotelservice ontbreekt het je aan niets. Er wordt gezorgd voor beddengoed, handdoeken en keukenlinnen. Aan alles wordt gedacht zodat je zonder afleiding en in alle rust kunt thuiswerken.

Gaat het thuiswerken jou ook nog niet helemaal goed af of wil je er soms gewoon even tussenuit en op een andere plek werken? Dan is thuiswerken bij Hofparken Wiltershaar de ideale oplossing. Gun jezelf soms wat rust in je hoofd en kom werken in een oase van rust en midden in de natuur.

Of huur een ruimte af om te vergaderen, presenteren of te brainstormen met je collega’s. Bekijk hier de verschillende arrangementen.

 

Lees ook onze andere blogs ⤵