Terug naar overzicht
9 december 2021

Op vakantie met uw hond, dat kan!

Wilt u op vakantie, maar heeft u geen oppas voor uw trouwe viervoeter of wilt u dat uw gezinslid gewoon meegaat op vakantie? Dat kan uiteraard bij Hofparken. Een hond is onderdeel van het gezin en wij begrijpen dat u dat gezelschap graag meeneemt op vakantie. Bij onze duurzame vakantieparken die omringt zijn met de mooiste natuurgebieden, heeft elke hond de tijd van zijn of haar leven. De parken zijn ruim opgezet, rustig en omringd met groen, de perfecte plek om uw hond bij mee te nemen. Ook wanneer u het park verlaat stapt u de bossen en heiden in waar u een heerlijke wandeling kunt maken met uw hond. Dus, op vakantie met uw hond? Dat kan zeker bij Hofparken!

Op vakantie met uw hond naar Wiltershaar

Op vakantiepark Wilterhaar kunt u samen met uw hond een onvergetelijke tijd beleven. Ga op pad met uw viervoeter in de nabij gelegen natuur:

Wenterslenterpad Winterswijk

Misschien wel de beste manier op het landschap van Winterwijk te verkennen is door het Wenterslenterpad te bewandelen. Het perfecte pad om de hond bij mee te nemen. Tijdens deze wandeling komt u lang allerlei verschillende bezienswaardigheden als de Jacobskerk, de Tricotfabriek en de Lappenbrink. Zo ziet u wat van het pittoreske Winterswijk terwijl u in een oase van rust loopt en kan uw hond uitrazen in al het omliggende groen.

Recreatiepark Hilgelo

Op zo’n 20 minuutjes rijden van het vakantiepark Wiltershaar ligt het mooie recreatiegebied Hilgelo te Winterswijk. Het gebied bestaat uit een groot meer met strandjes en grasvelden. In het laagseizoen (van 1 oktober tot 1 mei) mogen de honden hier op het terrein zelfs los lopen. Een prachtige plek om zelf even te ontspannen en de perfecte plek voor uw hond om lekker uit te razen in het water, strand en op het grasveld.

Scholtenpad Ratum

Het Scholtenpad Ratum wandelt u niet zomaar in één keer, aangezien de wandelroute 103 kilometers lang is. Het pad is opgedeeld in 8 dagwandelingen, zo kunt u het gehele pad toch lopen in verschillende dagen. Een leuke uitdaging voor u en uw hond. Langs het pad komt u van alles tegen, van een landschap aan flora tot aan de oude pittoreske boerderijen. De perfecte wandelroute wanneer u dagelijks een route wilt wandelen die al is uitgezet.

Wanneer u uw hond graag meeneemt op vakantie kan lang reizen niet ideaal zijn. Daarom is op vakantie gaan met uw hond in Nederland de perfecte oplossing. U hoeft niet ver te reizen en kunt uw trouwe viervoeter gemakkelijk meenemen. De groene omgeving is het perfecte speelparadijs voor uw hond.

Op vakantie met uw hond in Nederland kan bij Hofparken. De duurzame, ruim opgezette parken omringd met natuurgebieden biedt de perfecte plek voor een vakantie met uw hond in Nederland. Voor vragen en voorwaarden kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag verder een geschikte accommodatie voor u en uw hond te vinden en beantwoorden al uw vragen.

 

Andere nieuwtjes

Lees hier het laatste nieuws over Hofparken.

Een populair vakantiepark aan de Duitse grens
Nieuws 22|07

Een populair vakantiepark aan de Duitse grens

Lees meer
Interieur Amalia 6
wiltershaar, Wiltershaar Wiltershaar 6|04

Interieur Amalia 6

Lees meer