• Bosrijke omgeving
  • Prachtige wandel- en fietsroutes
  • Veel cultuur
  • Prachtige locaties

Over Winterswijk

'Geniet van het pure leven'

Winterswijk is de grootste plaats in de buurt van het recreatiepark Wiltershaar. Het is een plaats met een bruisend centrum vol eigentijdse winkels, sfeervolle restaurants en rijksmonumenten. De plaats is goed bereikbaar met de auto, fiets en lopend.

Binnen 20 minuten fietsen vanaf Wiltershaar ben je al in het hartje centrum van Wilterswijk. In Winterswijk zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden, maar ook heeft het een divers winkelaanbod. U vindt hier naast de toonaangevende kledingwinkels kleine boetiek en lokale delicatessen zaakjes. Wij lichten een aantal bezienswaardigheden in Winterswijk toe.

Wat te doen in Winterswijk?

Winterswijk en Wiltershaar liggen in het Nationaal Landschap. Het Nationaal Landschap is de bezienswaardigheid van de achterhoek. Het landschap wordt gekenmerkt als coulisselandschap en leent zich perfect om te wandelen of fietsen. Daarnaast zijn er nog een tal van activiteiten die u in en rondom dit landschap kunt doen. Lees hier alles over de bezienswaardigheden in dit landschap.

Lees hier verder over wat te doen in Winterswijk

Activiteiten die je niet wilt missen!

In de Achterhoek hoef je je geen moment te vervelen. Bij mooi weer of slecht weer, er is altijd wel iets te doen. Zo kun je genieten van de natuur door de vele wandel en fietsroutes, maar ook verschillende activiteiten doen en evenementen bezoeken. Denk aan een leuk bezoek aan gezellige dorpjes zoals Hanzesteden, bekijk één van de grootste wijnstreken van Nederland: de Achterhoek, velen wandel en fietsroutes in de Achterhoek en nog veel meer!

Lees hier verder over activiteiten

Fietsen in Gelderland

Ontdek de omgeving!

Naast de vele activiteiten die Winterswijk te bieden heeft, mag de omgeving van Winterswijk zeker niet overgeslagen worden. We hebben een aantal prachtige bezienswaardigheden en activiteiten op een rijtje gezet. Met een iuniek nationaal landschap kun je heerlijk genieten van de natuur. Houd je van golfen? Dan is de golfbaan van groot genot!

Lees hier verder over de omgeving

Landschapskudde Winterswijk

Gezellige dorpen en steden in de buurt

De Achterhoek in Gelderland bruist van de gezellige en pittoreske dorpjes. Iedere stad of dorp heeft zijn eigen charme en sfeer. Je vindt er vele monumentale panden, kerken, kloosters, musea en oude vestigingsmuren. Daarnaast kent het gebied een rijk handelsverleden met meerdere Hanzesteden.

Je zult je zeker niet vervelen!

Lees hier verder over de buurt

Zonsondergang omgeving van Winterswijk

Op vakantie in Winterswijk

Het vakantiepark Wiltershaar biedt een combinatie van duurzame, moderne en aantrekkelijke vormgeving. Voeg daarbij de parkfaciliteiten en u bevindt zich direct in een andere wereld. Naast de schoonheid van het park heeft de omgeving rondom Winterswijk ook veel te bieden. Het park is gelegen tussen de prachtige bossen en uitgestrekte weilanden van de achterhoek. Deze omgeving leent zich perfect voor wandel- en fietstochten met een tussenstop in de nabijgelegen gezellige dorpjes en restaurants als bijvoorbeeld restaurant 1897. Proef de rust, ruimte en natuur op vakantiepark Wiltershaar en ontdek de omgeving.

Ontwerp vakantiewoningen
Wiltershaar Wiltershaar 12|09

Eerste modelwoning geplaatst op recreatiepark Wiltershaar

Lees meer
Verre afbeelding buitenaanzicht vakantievilla
Nieuws 2|06

Duurzaam vakantie vieren in eigen land bij Hofparken

Lees meer

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?