Kerstvakantie in Nederland vieren

Hofparken

Even weg met kerst? Dat kan! Bij Hofparken kun je een onvergetelijke kerstvakantie meemaken, zo kun je de kerst samen doorbrengen met jouw familie en geliefden op een van onze duurzame vakantieparken.

Steeds meer mensen boeken een vakantiehuis tijdens de kerstvakantie. Als je wil genieten van de kerstvakantie is de rust opzoeken in een vakantiehuis de perfecte oplossing. Kerst is een van de weinige periodes die in het teken staat van samen zijn. We bedoelen dan ook echt samen zijn zonder alle drukte om ons heen. Het is namelijk erg verleidelijk om thuis toch nog even andere dingen te doen. Wanneer je weg gaat met kerst is het echt even weg van de waan van de dag. Ervaar de rust op een van onze vakantieparken en beleef een onvergetelijke kerst met vrienden, familie en de ambiance die Hofparken je biedt.

Kerstvakantie bij Hofparken

Bij Hofparken zullen we er alles aan doen om je een gemoedelijke kerst te laten beleven. Door onze sfeervolle vakantiehuizen, het park, het restaurant op vakantiepark Wiltershaar en de sfeer beleef je kerst als nooit tevoren.

Kerst op het vakantiepark is een ervaring op zich. Verken overdag een van de vele wandel en fietsroutes. Bezoek een van de nabijgelegen pittoreske dorpjes voor de leukste kerstmarkten of geniet van de culinaire keukens.

Onze vakantieparken voor uw kerstvakantie

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Kerstvakantie op vakantiepark Wiltershaar

Weg met kerst naar Winterswijk is een goed plan. Wanneer je tijdens de kerstvakantie op vakantiepark Wiltershaar zit, zit je op een paar minuten rijden van de grens met Duitsland. Het land waar je de echte kerstmarkt mee kunt maken en op iedere hoek van de straat glühwein te verkrijgen is. Vlak over de grens ligt de plaats Vreden. In Vreden is de jaarlijkse Weihnachtsmarkt hét uitje van kerst voor mensen in de regio. De welbekende Weihnachtsmarkten zijn een bezoek waard!

Vakantiepark Wiltershaar van bovenaf

Kerst met iedereen bij elkaar

Kerst is de periode om met alle geliefden, vrienden en familie bij elkaar te zijn. Niks is mooier om dit met z’n allen bij elkaar in een sfeervol vakantiehuis te vieren. Tegenwoordig heeft iedereen het druk en is er soms nauwelijks tijd voor vrienden en familie. Ontvlucht de hedendaagse hectiek en vier kerst op een van onze vakantieparken. Dan ben je echt even samen met jouw vrienden, familie of geliefden. Dat moment van samenzijn moet gevierd worden. Overdag een wandeling of kerstmarkt bezoeken om vervolgens met het gehele gezin te tafelen in een sfeervol huis. Je kunt er ook voor kiezen om een heerlijk diner te nemen in ons restaurant op ons vakantiepark Winterhaar.

Weg met kerst naar Hofparken

Even weg met kerst en een onvergetelijke tijd beleven? Hofparken doet er alles aan om van deze periode een belevenis te maken. Quality time, kerstmarkten, lekker eten en alles erom heen zorgen ervoor dat je een kerstvakantie beleeft zoals het moet zijn. Heb je vragen over de vakantieparken van Hofparken, over activiteiten in de buurt of over onze vakantiehuizen? Neem contact op en wij helpen je graag verder. Voor activiteiten in Lattrop en omgeving of de omgeving van Winterswijk kun je de blogs lezen.

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?