Hofparken
Wiltershaar

Restaurant

Op het park

Lokaal, vers en verantwoord Bij restaurant 1897

.… met een flinke vleug Achterhoekse gastvrijheid. De trots van Hofparken Wiltershaar is ons prachtige restaurant. Gevestigd in de oude boerderij, bieden wij het beste en lekkerste dat de Achterhoek te bieden heeft. Je geniet van een keur aan lekkernijen. Van versgebakken appeltaart bij de koffie tot overheerlijke Oerfrieten met Brandermayonaise… en alles wat er tussenin zit!
 

Geopend van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 18.00 uur

Geniet van een goed verzorgde verse lunch, koffie met gebak of een heerlijke borrel. Natuurlijk staan de beste wijnen en lekkerste biertjes voor je koud. Op ons vernieuwde terras zit je perfect in de schaduw of de zon, maar ook binnen in onze prachtige gerenoveerde boerderij ben je van harte welkom. Op maandag en dinsdag zijn wij alleen open voor ontbijt en lunch.

Perfecte tussenstop

Langs Restaurant Wiltershaar lopen diverse wandel- en fietsroutes door de mooie Achterhoek. Dus ben je ook van harte uitgenodigd om ons restaurant te gebruiken als startpunt, tussenstop óf eindpunt van je fiets- of wandeltocht. Wij weten wel waar je dan aan toe bent!
 

Vergaderen of een feestje vieren?

Zakelijke bijeenkomsten: alles perfect geregeld

Bovenin onze boerderij vergader je sfeervol met maximaal 24 personen. Uiteraard staat alles voor je klaar, zoals een digitaal scherm, flipover en natuurlijk een snelle wifi-verbinding. We bieden je een compleet arrangement, met koffie, thee en water, een fruitschaal en een snoeppot. Wil je uitbreiden met een lekkere lunch, borrel of diner? Ook dat kan.

Meerdaagse bijeenkomst?

Wil je meerdere dagen bij ons vergaderen? Dat kan ook, vraag naar de overnachtingsmogelijkheden in onze luxe Amalia vakantiewoningen en hotelstudio’s.

Officiële trouwlocatie!

Wist je dat Hofparken Wiltershaar een officiële trouwlocatie is? Je kunt dus jouw (huwelijks) feest bij ons vieren. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook voor een ander feestje.

Vraag ons vooral naar alle opties via info@restaurant1897.nl