Hofparken
E-bike verhuur

E-bike verhuur

Op het park

E-bike verhuur

Welkom bij Hofparken Wiltershaar, waar we je vakantie-ervaring naar een hoger niveau tillen met onze gloednieuwe service: e-bike verhuur bij het huren van je vakantiewoning! Ontdek het prachtige landschap van de omgeving op een ontspannen en milieuvriendelijke manier met onze comfortabele e-bikes. Of je nu het rustige platteland wilt verkennen, historische dorpen wilt ontdekken of gewoon wilt genieten van de natuur, onze e-bikes bieden je de perfecte manier om de Achterhoek op je eigen tempo te verkennen.

Prijzen

Met onze e-bikes wordt fietsen een plezierige en moeiteloze ervaring, zelfs op heuvelachtig terrein. De krachtige elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je zonder al te veel inspanning kunt genieten van de prachtige omgeving. 

Per da| €25 euro per persoon

Per week voordeeltarief | €125 euro per persoon

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog je e-bike bij je vakantiewoning. Dit kan je bij aankost doen bij de receptie, of telefonisch via 0543 216 052. Laat ons je vakantie nog gedenkwaardiger maken met de vrijheid en avontuur van e-bike verhuur bij Hofparken Wiltershaar! Onze medewerkers kijken ernaar uit om je te verwelkomen en staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste e-bike en voorzien je graag van de beste fietsroutes en tips om het meeste uit je fietstocht te halen.

 
E-bike verhuur

Huur je e-bike ⤵

  • Ontspannen & milieuvriendelijk
  • Achterhoek ontdekken op eigen tempo
  • Comfortabel en goed onderhouden e-bike
  • Schilderachtige landschappen