Hofparken Wiltershaar

'Geniet van het pure leven'

‘Geniet van het pure leven!’ luidt de slogan van Winterswijk en dat is precies wat je doet tijdens een verblijf op Hofparken Wiltershaar.

De rust en schoonheid van de Achterhoek zijn door een gerenommeerde landschapsarchitect vertaald naar een fraaie inrichting van het vakantiepark Wiltershaar, met veel uitbundig groen en aantrekkelijke waterpartijen.

Op ons vakantiepark in de Achterhoek in Winterswijk Kotten waan je je vanaf de hartelijke ontvangst direct in een andere wereld. Het is dé plek voor een heerlijke vakantie, dankzij de combinatie van duurzame, moderne en aantrekkelijk vormgegeven vakantiewoningen en rust, ruimte en natuur.

En dan hebben het nog niet eens gehad over onze gastvrije medewerkers, die staan te popelen om van jouw vakantie iets bijzonders te maken!

Lees hier meer over Restaurant 1897 op Hofparken Wiltershaar

Op vakantie in de Achterhoekpuur genieten

Gelderland, de grootste provincie in Nederland, heeft zó veel te bieden! Met name de Achterhoek is bij uitstek de regio om te genieten.

Iedereen kan hier zijn hart ophalen: natuurliefhebbers, rustzoekers en de mensen die cultuur, geschiedenis, leuke dorpen en mooie steden op waarde weten te schatten. Kom helemaal tot rust en geniet op ons vakantiepark in de Achterhoek.

Een vrouw zit op een stoel voor onze vakantievilla op ons vakantiepark in de Achterhoek.

Vakantiepark in de Achterhoek 

Hofparken Wiltershaar bevindt zich in Winterswijk Kotten, in het hart van Nationaal Landschap Winterswijk in de Achterhoek.

Oude boerderijen, gehuchten en grotere nederzettingen zijn vervlochten in het unieke, halfopen coulisselandschap dat wordt gekenmerkt door afwisselend kleine percelen en grote essen met daarnaast bosjes, houtwallen en meanderende beken in smalle dalen.

Maar een verblijf op vakantiepark Wiltershaar in de Achterhoek is niet alleen aantrekkelijk voor liefhebbers van natuurschoon, wandelen en fietsen.

Er is nog veel meer te beleven in het nabijgelegen Winterswijk. De gezelligste markt van de Achterhoek bijvoorbeeld, Villa Mondriaan en de Steengroeve. Maar ook het intrigerende Duitse Münsterland ligt op een steenworpafstand van ons vakantiepark in de Achterhoek.

Genieten van rust, ruimte & duurzaamheid

Direct boeken?
Wiltershaar

Activiteiten in de buurt

Natuurtip

Bij het Zwillbrocker Venn kan de natuur zich helemaal uitleven. Het uitzicht over het Zwillbrocker Venn is dan ook zeer indrukwekkend. Alleen wandelaars en fietsers zijn er welkom. Het gebied staat bekend door de flamingo’s, die hier van maart tot juni neerstrijken.

Actieve tip

De omgeving leent zich perfect voor mooie fiets- en wandeltochten. Vooraf een route bedenken is niet nodig. Dankzij het handige fiets- en wandelnetwerk vind je makkelijk je weg. Of volg een van de bewegwijzerde routes die voor je zijn uitgezet. Wij hebben een paar mooie routes voor je uitgezocht.

Stedentip

Ontdek Winterswijk en laat je verrassen. Het dorp met stadse allure is een bron van gezelligheid met een populaire weekmarkt en een afwisselend winkelcentrum met lokale ondernemers en landelijke ketens.

Cultuurtip

Winterswijk barst van de bijzondere bezienswaardigheden. Uiteraard is er de schitterende natuur. Maar de verrassende musea mogen ook niet overgeslagen worden. Ontdek Villa Mondriaan, echt een highlight van Winterswijk!

Een oostelijke uitvalsbasis

Midden in de Achterhoek en het intrigerende
Duitse Münsterland op een steenworp
afstand.

Vakantiepark Wiltershaar
Vakantiepark Hofparken Wiltershaar
Nieuws 31|08

Kom nazomeren bij Hofparken Wiltershaar

Lees meer
zonsondergang in de omgeving van Winterswijk
Wiltershaar Wiltershaar 7|05

Ontdek de omgeving van Winterswijk

Lees meer
Woonkamer Hotelstudio, vakantie accommodatie
Wiltershaar Wiltershaar 26|07

Hotelstudio – het comfort van een hotel en de luxe van een vakantiewoning

Lees meer

Vakantievilla’s met een vorstelijke naam: Amalia

De luxe en comfortabele vakantievilla’s op Hofparken Wiltershaar hebben we een vorstelijke naam gegeven: Amalia. Ons vakantiepark in de Achterhoek is ruim opgezet, waardoor je direct de rust en ruimte ervaart.

Alle vakantiewoningen hebben een royaal terras, zodat je ook ‘thuis’ altijd kunt genieten van de mooie natuur en het goede weer. Met de schuifpui en de hoge ramen voel je de vrijheid van buiten, met het comfort van binnen.

Het (zon)licht krijgt ruim baan, zowel binnen in de even sfeervolle als huiselijke woonkamer als buiten op het heerlijke overdekte terras en in de royale tuin. De ideale plek dus, om heerlijk te ontspannen!

Lees meer over onze vakantievilla’s 

Icoon Hofparken wit

Wij staan voor u klaar!

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,2 Direct boeken! Neem contact op Lees meer over Winterswijk

Ontdek al onze parken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?