Park De Bergvennen

De Bergvennen wordt het volgende park van Hofparken.
Op dit moment is het park nog volop in ontwikkeling en nog niet open voor gasten.

Boek bij het vakantiepark in Winterswijk!
  • Natuurrijke omgeving
  • Moderne faciliteiten
  • Duurzame accommodaties
  • Parkeren voor de deur

Hofparken De Bergvennen

'Tijd zat!'

‘Tijd zat!’ is wat ze in Twente zeggen. Onthaasten kan je namelijk prima in de Twentse natuur. En dat is precies wat je ervaart tijdens een verblijf op Hofparken De Bergvennen.

Liefhebbers van een landelijke sfeer komen in Twente absoluut aan hun trekken. Hofparken De Bergvennen is omgeven door een Natura 2000-gebied, dat wordt gekenmerkt door de bijzondere afwisseling van droge en natte heide en grasland, gescheiden door smalle stroken bos. De nabijheid van zoveel natuurschoon, inclusief een vogelreservaat, maakt het park tot een zeer aantrekkelijke locatie. Bovendien is het heerlijk wandelen en fietsen in de ongerepte natuur met haar bossen en door houtwallen omringde weilanden van Overijssel.

De buitengewoon bijzondere natuur en de rust die zo kenmerkend zijn voor de omgeving, komen terug in de fraaie parkinrichting van Hofparken De Bergvennen. In combinatie met de warme ontvangst waan je je op Hofparken De Bergvennen direct in een andere wereld, ofwel het beste vakantiepark van Nederland. Je vergeet de tijd en alle drukte om je heen. Ineens heb je ‘tijd zat’! Ontdek de mooie natuur van Twente, ga eropuit op de fiets, of verken de gezellige kunst- en kasteelstadjes in Duitsland.

De Bergvennen wordt het volgende park van Hofparken. Op dit moment is het park nog volop in ontwikkeling en nog niet open voor gasten.

Op vakantie in het mooie Twente

Hofparken De Bergvennen ligt in het noordoosten van Twente in Overijssel. De gemeente Dinkelland die zijn naam dankt aan het riviertje de Dinkel dat Nederland en Duitsland met elkaar verbindt. De naam ‘De Bergvennen’ is ontleend aan het nabijgelegen natuurgebied Bergvennen & Brecklenkampse Veld, dat bestaat uit zeven vennen, bos, bijzondere heide en graslanden. Kom helemaal tot rust en geniet op ons vakantiepark in Twente. Naast het prachtige Twente heeft de provincie Overijssel veel te bieden. Verken naast het mooie Twente ook de Kop van Overijssel en de Sallandse heuvelrug. 

Grenzeloos genieten is absoluut mogelijk in de vele bijzondere stadjes en dorpen in de omgeving. Slechts van Duitsland gescheiden door enkele tientallen meters bos, ligt het vakantiepark De Bergvennen praktisch op de grens. 

Hier, in het noordoosten van het mooie Twente, heeft u het beste van Nederland en Duitsland binnen handbereik. Tijdens een vakantie in Twente hoeft u zich niet te vervelen. Absolute aanraders zijn de Cosmos Sterrenwacht in Lattrop, kunststadje Ootmarsum, Denekamp, kasteelstad Bad Bentheim en de levendige winkelstad Nordhorn. Alle bezienswaardigheden liggen op een steenworpafstand van ons vakantiepark in Twente. 

Kortom, Hofparken De Bergvennen is dé plek voor een heerlijke vakantie, dankzij de combinatie van duurzame, moderne en aantrekkelijk vormgegeven vakantiewoningen en rust, ruimte en natuur. Laat je verrassen door onze gastvrije medewerkers en alles wat Hofparken De Bergvennen in Twente te bieden heeft!

Activiteiten in de buurt

Natuurtip

Ga eropuit in de prachtige natuur en kom volledig tot rust in het weidse, glooiende landschap met zeven vennen, droge en natte heide, schrale hooilanden en bos.

Actieve tip

Ontdek de bijzondere stadjes en dorpen en de natuur in de omgeving, op de fiets, te voet of te paard. Er zijn tal van routes en er is voor ieder wat wils.

Stedentrip

Ootmarsum staat ook wel bekend als hét kunststadje van Oost-Nederland. Het pittoreske stadje kent een rijke historie waardoor je als kunstliefhebber nooit meer naar huis wilt. Een plek vol verhalen!

Cultuurtrip

Ontdek de sterrenhemel bij Cosmos Sterrenwacht in Lattrop, één van de grootste sterrenwachten van Nederland. Voor jong en oud een onvergetelijke ervaring, want bij geen enkele sterrenwacht in Nederland is het zo donker als in Lattrop.

Grenzeloos genieten

Slechts van Duitsland gescheiden door enkele tientallen meters bos, ligt De Bergvennen praktisch op de grens. Hier, in het oosten van het mooie Twente, heeft u het beste van Nederland en Duitsland binnen handbereik.

Park <b>De Bergvennen</b>

Op vakantie in Overijssel

Een parel. Zo omschreef de vorige eigenaar camping De Bergvennen, vlak voor de verkoop én de start van een tweede leven onder de vlag van Hofparken.

En een parel ís ons vakantiepark in twente De Bergvennen, omringd door schitterende natuur, op een steenworp afstand van de Duitse grens én op fietsafstand van mooie, levendige stadjes als Nordhorn (Duitsland), Ootmarsum (Nederland) en Denekamp (Nederland). De revitalisatie door Hofparken zorgt voor nog meer glans, in de vorm van een duurzaam vakantiepark dat voldoet aan alle wensen en eisen die recreanten én investeerders er tegenwoordig aan stellen.

Hofparken icoon met witte achtergrond

Wij staan voor u klaar!

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,2 E-mail ons Bel ons

Sfeerfoto's

  • Omgeving de Bergvennen
  • Lattrop en omgeving
  • Bergvennen in de avond
  • De Bergvennen
  • Afgebeelde stad
  • Echtpaar wandelend in de Bergvennen

Ontdek al onze parken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?