• Natuurrijke omgeving
  • Moderne faciliteiten
  • Duurzame accommodaties
  • Parkeren voor de deur

Hofparken De Bergvennen

'Tijd zat!'

‘Tijd zat!’ is wat ze in Twente zeggen. Onthaasten kan je namelijk prima in de Twentse natuur. En dat is precies wat je ervaart tijdens een verblijf op Hofparken De Bergvennen.

Hofparken De Bergvennen ligt midden in een Natura 2000-gebied, met veel afwisseling van droge en natte heide, grasland en smalle stroken bos. De nabijheid van zoveel natuurschoon, inclusief een vogelreservaat, maakt het park tot een zeer aantrekkelijke locatie voor een ontspannen vakantie. Bovendien is het heerlijk wandelen en fietsen in de ongerepte natuur van Overijssel.

De natuur en rust van de omgeving komen terug in de fraaie parkinrichting van Hofparken De Bergvennen. Je wordt hier warm ontvangen en vergeet de tijd en alle drukte om je heen. Ineens heb je ‘tijd zat’! Ontdek de mooie natuur van Twente, ga eropuit op de fiets, of verken de gezellige kunst- en kasteelstadjes in Duitsland. Zien we je snel?

Hofparken de Bergvennen opent in april 2023. Je kunt je vakantie op dit nieuwe vakantiepark van Hofparken per direct boeken! Zien we je snel?

Accommodaties met royale luxe

Kom je gezellig samen of met je gezin of met vrienden, in onze luxe vakantievilla’s ontbreekt het jullie aan niets.

Boek nu met 30% vroegboekkorting

Bekijk de beschikbaarheid en boek direct

Activiteiten in de buurt

Natuurtip

Ga eropuit in de prachtige natuur en kom volledig tot rust in het weidse, glooiende landschap met zeven vennen, droge en natte heide, schrale hooilanden en bos.

Actieve tip

Ontdek de bijzondere stadjes en dorpen en de natuur in de omgeving, op de fiets, te voet of te paard. Er zijn tal van routes en er is voor ieder wat wils.

Stedentrip

Ootmarsum staat ook wel bekend als hét kunststadje van Oost-Nederland. Het pittoreske stadje kent een rijke historie waardoor je als kunstliefhebber nooit meer naar huis wilt. Een plek vol verhalen!

Cultuurtrip

Ontdek de sterrenhemel bij Cosmos Sterrenwacht in Lattrop, één van de grootste sterrenwachten van Nederland. Voor jong en oud een onvergetelijke ervaring, want bij geen enkele sterrenwacht in Nederland is het zo donker als in Lattrop.

Grenzeloos genieten

Slechts van Duitsland gescheiden door enkele tientallen meters bos, ligt De Bergvennen praktisch op de grens. Hier, in het oosten van het mooie Twente, heeft u het beste van Nederland en Duitsland binnen handbereik.

Park <b><noscript><img src=

Op vakantie in Overijssel

Een parel. Zo omschreef de vorige eigenaar camping De Bergvennen, vlak voor de verkoop én de start van een tweede leven onder de vlag van Hofparken.

En een parel ís ons vakantiepark in twente De Bergvennen, omringd door schitterende natuur, op een steenworp afstand van de Duitse grens én op fietsafstand van mooie, levendige stadjes als Nordhorn (Duitsland), Ootmarsum (Nederland) en Denekamp (Nederland). De revitalisatie door Hofparken zorgt voor nog meer glans, in de vorm van een duurzaam vakantiepark dat voldoet aan alle wensen en eisen die recreanten én investeerders er tegenwoordig aan stellen.

Hofparken icoon met witte achtergrond

Wij staan voor u klaar!

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,2 E-mail ons Bel ons

Sfeerfoto's

  • Omgeving de Bergvennen
  • Lattrop en omgeving
  • Bergvennen in de avond
  • De Bergvennen
  • Afgebeelde stad
  • Echtpaar wandelend in de Bergvennen

Ontdek al onze parken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?