Last minute vakantie

Wil je op het laatste moment de drukte ontvluchten en er tussenuit? Boek dan een last minute vakantie in Nederland. Ervaar de rust en ruimte op een van onze vakantieparken. Binnen enkele uren rijden ontsnap je aan de drukte en kun je genieten op een van onze vakantieparken dicht bij de natuur. Kom bijvoorbeeld een weekend of midweek genieten van een minivakantie bij Hofparken.

Voor een vakantie hoef je niet naar het buitenland. Nederland heeft veel moois te bieden en je kunt het echte vakantiegevoel op onze vakantieparken ervaren. Binnen enkele uren rij je naar een compleet andere omgeving, bijvoorbeeld ons vakantiepark Wiltershaar in de Achterhoek. Onze vakantieparken zijn ruim opgezet en de vakantiehuisjes zijn klaar om gasten iedere dag te ontvangen.

Last minute vakantie.

Ontdek al onze parken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Last minute vakantie?

Week weg

Ziet het weer er komende week gunstig uit en wil je daarom toch nog even een weekje lekker op vakantie? Met een last minute week weg bij Hofparken geniet je nog even van de rust voordat het dagelijks leven weer begint. Kom nog even tot rust en geniet van het moois dat Nederland als vakantieland te bieden heeft. Onze parken zijn zo ingericht dat alle vakantiehuizen veel ruimte hebben, je geniet dus ook zeker van privacy en rust. Daarnaast bevinden onze vakantieparken zich dicht bij de natuur en gezellige dorpen als Winterswijk, Aalten en Lichtenvoorde.

Vakantie Achterhoek

Een last minute vakantie in de Achterhoek beleef je op ons luxe vakantiepark Wiltershaar. De Achterhoek is ideaal voor elke vakantie. Iedereen kan hier zijn hart ophalen en er is voor iedereen wat wils; natuurliefhebbers, cultuurliefhebbers, activiteiten- en rustliefhebbers. Beleef de rust, geniet van de natuur of bezoek de bruisende dorpen in de Achterhoek. Daarnaast hoef je voor een last minute vakantie in de Achterhoek niet ver te rijden. Kom je uit de Randstad, het zuiden of uit het hoge noorden? Binnen enkele uren rijden waan je je in een compleet andere omgeving en cultuur in de Achterhoek.

Weekend weg

Spontaan een weekendje weg of wil je komend weekend genieten van het prachtige weer? Een last minute weekend weg is zo geboekt bij Hofparken. Je kunt je last minute weekend weg doorbrengen in een van onze luxe vakantiehuizen. Zo kom je helemaal tot rust om maandag het dagelijkse leven weer op te pakken.

Bekijk de beschikbaarheid van onze vakantieparken en start de auto alvast. Bij Hofparken word je met enthousiasme ontvangen en wordt er alles aan gedaan om jouw last minute weekend te doen slagen. De vakantiehuizen zijn van alle luxe voorzien, zodat je binnen enkele seconden geïnstalleerd kan zijn. Ideaal voor een weekendje weg dus!

Vakantiehuis huren

Heb je nog geen vakantieplannen, maar wil je er wel even tussenuit in een vakantiehuis? Onze last minute vakantiehuizen in Nederland bieden de oplossing. De vakantiehuizen staan klaar om gasten te ontvangen. Ze zijn van alle luxe voorzien en sfeervol ingericht.

Pak je auto, rijd naar de Achterhoek en het genieten begint direct. Je hoeft eigenlijk alleen maar de auto uit te laden en je vakantie kan beginnen! Met slechts enkele klikken huur je een last minute vakantiehuis op een van de vakantieparken van Hofparken.

Ben je super last minute in Nederland op zoek naar een vakantiehuisje? Neem gerust contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken.

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?