Hofparken

Pinksteren is het voorproefje op de zomervakantie. In deze periode kunnen de temperaturen behoorlijk aangenaam zijn en schijnt de zon steeds vaker. Ideaal om de natuur op te zoeken of een van de terrasjes in de pittoreske dorpjes. Geniet van een extra lang weekend op één van de vakantieparken van Hofparken.

Boek een Pinksterweekend weg.

Pinksteren vieren in een vakantiehuis

Een weekend weg kun je op verschillende manieren invullen. Kies bijvoorbeeld voor een knus vakantiehuis, bungalow, luxe chalet of een tiny house. Ga erop uit met je partner, familie of vrienden. Voor iedere groep is er een geschikte accommodatie die van alle luxe voorzien is. Geniet van alle faciliteiten die een vakantiepark te bieden heeft. Vanuit een vakantiepark kun je alle kanten op: de natuur in, een bruisend stadje opzoeken of activiteiten in de buurt doen.

Interieur luxe vakantiehuis Amalia 4 personen

Vier Pinksteren op één van onze vakantieparken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Vier Pinksteren in de Achterhoek

De Achterhoek is één van Nederlands meest populaire vakantiebestemmingen en dat is niet zonder reden. Het heeft een zeer divers landschap. Van prachtige natuurgebieden tot pittoreske dorpjes. Een pinksterweekend in de Achterhoek doet iedereen goed. Laat je ontzorgen en geniet van de aanwezigheid van je partner, familie of gezin.

Boek een weekendje weg met Pinksteren

Niets is zo belangrijk als quality time doorbrengen met je partner, gezin of familie. Het pinksterweekend is de ideale gelegenheid om de drukte even te ontvluchten. Even geen hectiek van het dagelijkse leven, maar samen een lang weekend doorbrengen. Geniet van alle rust en ruimte die Hofparken Wiltershaar te bieden heeft.

Hofparken Wiltershaar van boven

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?