Gezellig een weekend weg met Pasen!

Hofparken

Een lang weekend weg met Pasen, dat is wat veel mensen doen. De extra vrije dagen geven aanleiding voor mensen om er even tussenuit te gaan in Nederland.

Weg van het drukke leven en het moment om de natuur op te zoeken. Geniet met jouw vrienden of familie van deze vrolijke dagen.

Een lang weekend weg met Pasen? Boek hier!

Vakantiehuisje huren met Pasen

Een paasweekend leent zich perfect voor het huren van een vakantiehuisje. De dagen worden langer, de natuur staat in bloei en velen hebben een extra werkdag vrij.

Kortom, Pasen heeft alle ingrediënten om een heerlijk paasweekend te ontspannen. Samen even weg van alle dagelijkse hectiek en ontspannen met het gezin, familie of vrienden.

Naast het weekend kun je er ook een midweek of week vakantie van maken. Bij Hofparken word je volledig ontzorgt, zodat je extra kunt genieten. Wat dacht je van een Paasontbijt met verse broodjes? Laat je door ons op Hofparken Wiltershaar in de watten leggen!

 

 

Voel het lentegevoel

Wie aan Pasen denkt, denkt aan de lente en natuur die in bloei staat. De bomen worden groen en de planten beginnen te bloeien. Het wordt steeds warmer. Met de zon op het gezicht is dit de tijd van het jaar voor een heerlijke wandeling door de natuur.

Vier last minute Pasen in Nederland

Zijn de weersvoorspellingen goed en wil je toch even een weekend weg met Pasen? Bekijk welke vakantiehuisjes nog beschikbaar zijn en begin met het inpakken van je koffer! Ook last minute kun je vaak terecht bij Hofparken.
Wil je je hond last minute met Pasen meenemen? Bekijk onze vakantiehuisjes waarbij je je hond mag meenemen.

Vakantiepark Wiltershaar van bovenaf
Vakantievilla Amalia 6 personen met sauna en hottub

Paasweekend weg in de Achterhoek

Waar kun je beter Pasen vieren dan in het coulisselandschap van de Achterhoek? Geniet van de natuur en ruimte op Hofparken Wiltershaar. Vanaf Wiltershaar kun je alle kanten op; de natuur in, steden bezoeken of de grens over naar Duitsland. Alle ingrediënten voor een actief en avontuurlijk Pasen zijn aanwezig in de Achterhoek.

Ben je echter op zoek naar een paasweekend vol ontspanning? Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje met wellness. Onze vakantiehuisjes zijn voorzien van alle luxe inclusief een keuken. Wil je met Pasen liever uiteten? De Achterhoek staat bekend om haar bourgondische flair. In elk dorp of stad kun je genieten van het beste eten.

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?