Hofparken

Wil je een weekend weg met Hemelvaart? Bij Hofparken vind je rust en ruimte op één van onze vakantieparken nabij de natuur. Hemelvaart is de ideale gelegenheid om erop uit te gaan. Ontdek een nog voor jou onbekend stukje Nederland wandelend of fietsend. Een van de meest gebruikelijke activiteiten tijdens Hemelvaart is fietsen door de natuur. Waar kan dat beter dan nabij één van de natuurgebieden in Nederland?

Boek een Hemelvaart weekend weg.

Een vakantiehuisje huren met Hemelvaart

Even gezellig met je partner, het gezin, de familie of vrienden weg tijdens hemelvaart? Bij Hofparken vind je verschillende accommodaties waar je voor een weekend of langere periode kunt ontspannen.

Heb je voor het hemelvaartweekend nog niks gepland en beslis je op het laatste moment om er toch even tussenuit te willen? Een last minute Hemelvaart vakantie hoeft niet ver weg te zijn. Binnen enkele uren rijden waan je je in een compleet andere wereld dan thuis. Kom genieten op één van de vakantieparken van Hofparken.

Vier Hemelvaart op één van onze vakantieparken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Dauwtrappen door de natuur van de Achterhoek

Hemelvaart staat bekend om het dauwtrappen door de landschappen in Nederland. De Achterhoek beschikt met haar coulisselandschap over één van de mooiste natuurgebieden in Nederland. Met duizenden kilometers fiets en wandelpaden is er voor iedereen wel een geschikte route. Onderweg kom je veel pittoreske dorpjes, gezellige restaurantjes en prachtige uitzichten tegen. Na een van de vele activiteiten die je in de Achterhoek tijdens Hemelvaart kunt doen, keer je terug op een rustig, gezellig en ruim vakantiepark. Wil je na deze tocht extra ontspannen? Boek dan een vakantiehuisje met wellness.

Vakantiepark Wiltershaar van bovenaf

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?