Vakantieparken in Nederland

Voor het ultieme vakantiegevoel ben je van harte welkom bij Hofparken. Geniet van rust, ruimte, comfort én hoogwaardige horecagelegenheden die onze luxe vakantieparken bieden op de mooiste plekken van Nederland. De duurzame vakantieparken van Hofparken hebben unieke locaties midden in de natuur met elkaar gemeen. Te beginnen in de mooie Achterhoek en in Twente, in de toekomst ook in Groningen en Drenthe.

Het hele jaar door kun je bij ons genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Bij Hofparken weten we als geen ander wat vakantiegangers zich tegenwoordig voorstellen bij het ultieme vakantiegevoel. Het resultaat? Onze luxe vakantieparken in Nederland zorgen voor meer rust, meer ruimte, meer comfort en meer gastvrijheid!

Ontdek onze vakantieparken in Nederland

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Luxe vakantieparken in Nederland

Genieten staat boven aan het lijstje bij een vakantie op één van de luxe vakantieparken in Nederland van Hofparken. Op een vakantiepark in Nederland ontsnap je aan de drukte van het dagelijks leven. Ervaar de ruimte en rust op een luxe vakantiepark in Nederland en geniet van je welverdiende vakantie. De verspreide ligging van de luxe vakantieparken van Hofparken zorgen ervoor dat je binnen enkele uren rijden al kan beginnen aan je vakantie. Bij het realiseren van de luxe vakantieparken is overal aan gedacht met als doel meer rust, meer ruimte en meer comfort te verwezenlijken.

Van de locatie van het luxe vakantiepark in Nederland, indeling van het vakantiepark, de inrichting van de vakantiehuizen tot de receptie, er is overal aan gedacht. Bij het ontwerpen van onze luxe vakantieparken worden veel aspecten meegenomen om de vakantiehuizen van alle ruimte te voorzien. De ruime opstelling van de vakantiehuizen geeft het gevoel van vrijheid en ruimte. De luxe opzet van onze vakantieparken vertalen we door naar onze vakantievilla’s.

 

IMG_0458
2022-09-20_Hofparken_1079

Luxe bungalowparken in Nederland

Naast luxe vakantieparken mogen we onze parken ook luxe bungalowparken noemen. Onze vakantiehuizen zijn gelijkvloers waardoor deze ook als luxe bungalow omschreven mogen worden. Zo hoef je geen trap op en neer te lopen en kun je via de ruime schuifdeur naar het grote terras. Wie op zoek is naar een bungalowpark in Nederland, kan bij Hofparken genieten van een vakantie.

De kavels van de luxe bungalows zijn ruim ingedeeld, waardoor je de ruimte van het park ervaart. Het overdekte terras en de royale tuin zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen. Bij Hofparken kun je diverse luxe bungalows huren, bekijk ze hier!

Luxe vakantiehuizen in Nederland

Op de vakantieparken van Hofparken geniet je van rust, ruimte en comfort. Ieder geeft zijn eigen ingeving aan een vakantie, maar niets is fijner dan in een verzorgd, van luxe voorzien vakantiehuis thuiskomen na een dag eropuit te zijn geweest. Hofparken zorgt voor een fraaie inrichting van haar luxe vakantiehuizen in Nederland.

De vakantiehuizen zijn van alle luxe en comfort voorzien zodat je echt kunt genieten. Daarnaast zijn de luxe vakantiehuizen gebouwd van duurzame materialen en op energetisch gebied zelfvoorzienend dankzij zonnepanelen. Zodoende kun je met een goed gevoel gebruik maken van alle luxe die de vakantiehuizen te bieden hebben. Verder beschikken de luxe vakantiehuizen over een ruim terras waar je van kunt genieten bij prachtig weer.

Bij Hofparken kun je verschillende luxe vakantiehuizen huren. Je kunt een vakantiehuis huren voor 4 personen, 6 personen en voor 10 tot 20 personen. Naast de vakantiehuizen kun je ook een hotelstudio voor 2 personen huren. Je ervaart in een hotelstudio het comfort van een hotel en de ruimte en privacy van een vakantiewoning. Zo is er voor iedereen een optie om te genieten op een vakantiepark in Nederland.

Luxe eettafel voor 2 personen Hotelstudio Amalia

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?