Terug naar overzicht
6 februari 2023

Vakantiepark Twente: De ultieme plek voor een ontspannen vakantie

Hofparken de Bergvennen is de perfecte locatie voor een ontspannen vakantie in het hart van Nederland. Met zijn rustieke omgeving, moderne faciliteiten en een uitstekende locatie is dit vakantiepark in Twente de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie vol avontuur en ontspanning.

En het goede nieuws: Hofparken de Bergvennen opent de deuren op 1 april 2023 en is per direct te boeken. Wees er dus snel bij om als één van onze eerste gasten te genieten van de rust, ruimte en moderne vakantiewoningen op dit prachtige vakantiepark in Twente.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

 

Moderne accommodaties in de natuur

Hofparken de Bergvennen biedt een een aantal moderne accommodaties, voor 2, 4 of 6 personen. Elke accommodatie is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een volledig ingerichte keuken, comfortabele bedden en een prachtig uitzicht op de natuur. Er zijn ook vakantiehuisjes met sauna beschikbaar voor nog meer luxe. Evenals op Hofparken Wiltershaar hebben we de vakantiehuisjes in de Achterhoek de naam Amalia’s gegeven. Kunnen we de royale luxe van Hofparken op een betere manier tot uiting brengen?

Met wie je ook vakantie komt vieren in Twente, er is altijd een Amalia vakantiewoning beschikbaar.

Luxe en duurzaamheid

Hofparken de Bergvennen is niet alleen luxe, maar ook duurzaam. Zo zijn er laadpalen voor elektrische auto’s, zijn de huisjes voorzien van zonnepanelen en is er een warmtepomp. Zo geniet je niet alleen van een luxe vakantie, maar voorkom je tegelijkertijd dat jouw ecologische voetafdruk veel groter wordt.

Genieten van de omgeving

Hofparken de Bergvennen ligt in het hart van Twente, een van de meest idyllische gebieden van Nederland. Tegelijk is dit gebied nog vrij onbekend en we dagen je dan ook graag uit om de prachtige natuur in Twente te komen ontdekken. De omgeving biedt een overvloed aan natuur en recreatieve mogelijkheden, waaronder wandelen, fietsen en vissen. Ook zijn er tal van bezienswaardigheden in de buurt, waaronder musea, kastelen en natuurreservaten.

Om te beginnen is daar uiteraard De Bergvennen, een bijzonder natuurgebied waar ons park middenin ligt. Combineer smalle stroken bos met heide en grasland, tel daarbij een vogelreservaat en je hebt geen twijfels meer, dit natuurschoon verdient het ontdekt te worden. Welke vogels spot jij allemaal?

Boek nu jouw verblijf

Ben je op zoek naar een ontspannen vakantie in het hart van Nederland? Boek dan nu je verblijf bij Hofparken de Bergvennen en ontdek de perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en natuur. We zien je graag snel!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Andere nieuwtjes

Lees hier het laatste nieuws over Hofparken.

Een staycation in Nederland
wiltershaar, Wiltershaar Wiltershaar 23|07

Een staycation in Nederland

Lees meer
Bezienswaardigheden Noordrijn Westfalen
wiltershaar, Wiltershaar Wiltershaar 28|06

Bezienswaardigheden Noordrijn Westfalen

Lees meer