Een luxe vakantiebungalow
huren bij

Hofparken

Ben je op zoek naar een luxe vakantiebungalow in Nederland? Bij Hofparken kun je een vakantiebungalow huren dichtbij de natuur. De accommodaties zijn geschikt voor 4, 6, 10 of 20 personen. Zo kun jij met je familie en vrienden genieten van een unieke ervaring en onthaasten van het drukke leven. Het park zorgt voor een uniek gevoel door de huiselijke sfeer van de bungalows en de ruime opties als het gaat om grootte.

Luxe vakantiebungalow huren

Wie in Nederland op vakantie gaat, wilt kunnen genieten met de luxe die je thuis ook hebt. De vakantiebungalows van Hofparken zijn uitgerust met alle apparatuur die je ook in het dagelijks leven gebruikt. Deze huizen zijn daarnaast duurzaam gebouwd. Er liggen zonnepanelen op het dak en de bungalows beschikken over vloerverwarming. Dit zorgt niet alleen voor duurzamer verwarmde bungalows, maar ook voor warme voeten en extra comfort. Wel zo lekker als na het wandelen in de natuur thuis komt!
Verder beschikken de luxe bungalows over grote ramen waardoor er veel licht naar binnen komt. Dit geeft een erg ruimtelijk- en vakantiegevoel. Daarnaast beschikt de luxe vakantiebungalow ook over een moderne inrichting en keuken.

Interieur luxe vakantiehuis Amalia 4 personen

Onze vakantiebungalows in Nederland, verspreid over onze parken

Binnenkort
meer informatie
Binnenkort
meer informatie

Vakantiebungalow met sauna

Ga je er op uit met de intentie om eens een keer echt te genieten? Kies dan voor een vakantiebungalow met een sauna. Op vakantiepark Wiltershaar heb je niet alleen de keuze uit een vakantiebungalow met sauna, maar ook bungalows met een zwembad of hottub. Wens je alle drie de opties? Boek dan een verblijf in de Amalia Familia. De privésauna is exclusief voor jouw huisje, waardoor je niet afhankelijk bent van anderen.

Bungalow voor 6 personen huren

Onze vakantiebungalows zijn er voor verschillend aantal personen. Wie met zijn gezin of een groep vrienden in Nederland op vakantie wilt, kan dat bij Hofparken doen. Onze vakantiebungalows zijn ingericht op groepen of families van 6 personen. De woonkamer en keuken zijn modern ingericht en er is genoeg plaats voor iedereen. Verder hebben de accommodaties veel ruimte en bieden ze privacy. Zo kun je je gemakkelijker thuis voelen en optimaal genieten tijdens je vakantie.

Woonkamer vakantievilla Amalia 6 met sauna
luxe woonkamer Amalia Familia

Bungalow voor 10 tot 20 personen huren

De vakantiebungalows van Hofparken zijn ook beschikbaar voor groepen. Het is mogelijk om meerdere kleine bungalows te huren of de Amalia familia. Deze familie bungalows zijn geschikt voor 10 tot maximaal 20 personen. Doordat de Amalia familia uit meerdere bungalows bestaat, heb je veel vrijheid. Deze opstelling is ideaal voor wie zich graag even terug trekt in zijn ‘eigen’ bungalow of juist met zijn allen gezamenlijk aan de picknicktafels wilt zitten. Zodoende ervaar je verrassend veel privacy en comfort, terwijl je met een grote groep op vakantie bent.

Bungalow in Achterhoek

De keuze voor een vakantie in de Achterhoek is gemaakt, maar waar ga je overnachten? De Achterhoek kent vele soorten overnachtingsmogelijkheden waaronder een bungalow. Hofparken heeft diverse luxe bungalows waar je kunt overnachten. Vanuit Hofparken Wiltershaar kun je genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft. Van mooie natuur tot grote steden.

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?