Lokaal, vers en verantwoord

genieten bij 1897

.… met een vleugje Achterhoekse gastvrijheid. De trots van Hofparken Wiltershaar is Restaurant 1897.  Gevestigd in de oude boerderij, bieden wij bij 1897 het beste en lekkerste dat de Achterhoek te bieden heeft en doen dat met een knipoog. Wij serveren onze gasten gerechten van lokale ingrediënten, die zowel verrassend als vertrouwd zijn. U bent van harte welkom in ons restaurant voor lunch of diner.

Wat wij serveren

Van vis tot vlees en van wijn tot bier, op onze menukaart treft u alleen lokale, verse en verantwoorde producten. Samen met onze leveranciers maken wij een mooie selectie aan diervriendelijke, eerlijke en verse ingrediënten, die op een duurzame en milieubewuste wijze zijn geproduceerd. Onze chef brengt deze samen tot hoogstaande gerechten, elke dag weer met evenveel met gevoel en passie.

Wij bieden iedereen de gelegenheid om te genieten van het even hoogstaande als duurzame menu van 1897. Met een à la carte menu voor onze restaurantgasten en de afhaalservice voor omwonenden, ook degenen op de campings, vakantieparken en B&B’s in de omgeving.

De kracht van lokaal

Wij geloven in de kracht van lokaal. De Achterhoek en omliggende regio’s hebben eindeloos veel te bieden: de beste en lekkerste, natuurlijke producten. Voor ons de reden om niet verder te kijken, en de samenwerking op te zoeken met leveranciers uit de omgeving. Ook streven wij ernaar om zoveel mogelijk van wat wij u serveren zo dichtbij mogelijk in te kopen, om duurzame en milieuvriendelijke doeleinden.

Lokale, verse ingrediënten brengen wij samen tot hoogstaande gerechten. Samen met onze leveranciers selecteren wij continu de beste en lekkerste producten van het seizoen. Ieder product en iedere leverancier heeft zijn eigen verhaal. Laat ons u het verhaal achter uw gerecht vertellen.

Wanneer komt u eten?

Een avond bij 1897 brengt u nieuwe vertrouwde smaken, verrassende gerechten en natuurlijk grenzeloze gastvrijheid. U bent van harte welkom van donderdag tot en met zondag, vanaf 11:00 uur.

Restaurant 1897 is opgezet voor u, liefhebber van schoonheid, gastvrijheid en heerlijk eten en drinken. Kosten noch moeite zijn gespaard om u met het juiste gevoel te kunnen bedienen. Wij brengen service met een ster, koken met gevoel en passie en staan altijd voor u klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Elke culinaire wens kan bij ons worden ingevuld. Ook voor vegetarisch en veganistisch draaien wij onze hand niet om, integendeel. Laat ons bij uw reservering weten of wij rekening moeten houden met allergenen, diëten of welke culinaire wens dan ook.

Wij staan voor u klaar!

Reserveren bij 1897 Bel Email

Het laatste nieuws via de mail ontvangen?

Schrijf u in voor de digitale updates

DutchEnglishGerman