Terug naar overzicht
9 juli 2021

Fiets4Daagse Arrangement – inclusief 2 passe partouts

De Fiets4Daagse van Winterswijk komt er weer aan! Van dinsdag 31 augustus tot en met vrijdag 3 september kunnen fietsliefhebbers grenzeloos genieten van tochten van 25-, 40- of 60 kilometer door het nationaal landschap Winterswijk en aanliggende gemeenten.

Wij bieden speciaal voor de Fiets4Daagse een arrangement: Geniet van een ontspannen verblijf in onze hotelstudio, voor 2 personen. Daarbij ontvang je gratis 2 passe partouts voor de Fiets4Daagse.

Boek nu een arrangement voor een midweek of een week bij Hofparken! De midweek loopt van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september; of blijf na de Fiets4Daagse nog een paar dagen langer en boek de week van maandag 30 augustus tot en met maandag 6 september. Om je verblijf helemaal compleet te maken, bieden wij de mogelijkheid om ontbijt erbij te boeken. Restaurant 1897 verzorgt het ontbijt om jouw fietstochten elke dag goed te beginnen.

Geniet van de rust, ruimte en natuur van de Achterhoek. Boek hier online of neem contact op met de receptie van Hofparken Wiltershaar voor de mogelijkheden. De receptie is telefonisch bereikbaar via 0543-216052 of stuur een email naar wiltershaar@hofparken.nl.

Andere nieuwtjes

Lees hier het laatste nieuws over Hofparken.

Vakantieperiodes en seizoenen
Nieuws 23|07

Vakantieperiodes en seizoenen

Lees meer
DutchEnglishGerman